Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Ilyen vékony az alakom!...

Fiúk! Ilyen vékony az alakom! Nagyon előnytelen?

Figyelt kérdés

Mivel ti szeretitek, ha van mit fogni egy lányon. Nagyon nincs önbizalmam ezért, mindig arra gondolok, hogy biztos rólam beszélnek, hogy milyen vékony vagyok.:( De nem tudok hízni, pedig már mindent kipróbáltam.

www.google.hu/imgres?q=bikinis+kép&um=1&hl=hu&sa=N&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbnid=3R7SlleBqvzz9M:&imgrefurl= [link]

2012. máj. 17. 16:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Azért ez a testalkat tökéletes a lányok meg irigyek.
2012. máj. 17. 21:00
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ez még egyáltalán nem az a "úristendevékony" kategória, szerintem lányként mondom nagyon jó alakod van, ha olyan, mint a lányé a képen. Légy rá büszke, sok lány - köztük én is - rohadtul irigyel...
2012. máj. 17. 22:56
 13/16 anonim ***** válasza:
Szép ez az alak, én például nem szeretem a husibb lányokat.
2012. máj. 18. 21:32
 14/16 anonim ***** válasza:
*.* bárcsak ilyen alakom lenne!!! Én sajnos vékonyabb vagyok,pici a mellem,szeretnék 5 kg-val több lenni,de nem megy a hízás. Neki viszont,és ezek szerint neked is tökéletes tested van!Annak a pasinak,akinek ez az alak nem tetszik...vmi baja van! Nyilván irigy rád minden lány a környezetedben,azért mondogatják mindig,h milyen vékony vagy! Nekem sincs önbizalmam,de neked nincs rá okod,h ne legyen! Valószínűleg gyönyörű vagy,legyél rá büszke! Ha nem késő,gondolj a modellkedésre!;)
2012. máj. 24. 16:51
 15/16 anonim ***** válasza:
Figyelj igazuk van! :)) A teltebb lányok hangoztatják ezt, hogy jobb a teltség mint a vékonyság. Tudod, ez nem igaz!! Nagyon jó alakod van, ha ilyen mint a képen :) ;)) Örülj neki, hogy ilyen.:) Ja és legyen önbizalmad !!
2012. máj. 24. 21:36
 16/16 Bandita71 válasza:
Ha ha ha ez jó vicc röhög a vakbelem, ha tényleg te volnál dél Afrikából mit keresel itt ezen az oldalon ráadásul magyarul ez felettébb érdekes, de ha még is te vagy véletlen és ezzel az alakkal nem vagy elégedett akkor egy kötéllel a nyakadon jól mutatnál!
2012. szept. 11. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!