Szerintetek gáz ha egy srác ennyire vékony? :S (képpel)
2012. máj. 15. 23:24
1/22 anonim válasza:
nm, de azert tehetne kicsit magara
2/22 anonim válasza:
valakinek ez jön be.
ismerek olyan lányt, aki kifejezetten az ilyen nyurga embereket kedveli. ha te jól érzed magad, akkor no para. ez még nem kórosan sovány.
4/22 anonim válasza:
hát ez szerintem annyira nem is vékony, a legjobb. kockáshas. láttam már ettől véknyabbat is!
5/22 anonim válasza:
Már a linkből is látszik hogy ez egy n00b xDDD
6/22 A kérdező kommentje:
ez egy kb 2 hónapos kép azóta meg lehet számolni a kockákat
2012. máj. 15. 23:33
7/22 anonim válasza:
nem..De viszont full jó a teste..:$ :D
8/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, mondjuk így képen azért nincs semmi, amihez viszonyítani lehetne az arányokat, de nekem bejön a tested.
9/22 anonim válasza:
Én is vékony vagyok,csak én pecheemre alacsony is, te legalább jó magasságban vagy és tényleg ez a menő manapság a magas, vékony srác típus.
Tuti bejössz sok lánynak.
10/22 anonim válasza:
Te hülye vagy! Már bocs! Brad Pitt amikor a nők bálvány volt, vagy Tom Cruise pont ilyen súlyban volt. Utálok jót mondani pasiknak, de ez az alkat bejön a lányoknak és nőknek is. Jó volt később, hogy ők is kigyúrták jobban maguk, de csak rajongóik számát csökkentették vele. - most a fikázóknak akarsz megfelelni (mert az soha nem fog, azért fikázók), vagy a (jó) csajok nagy többségének?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!