Hogyan lehetek modell? (lent)
iszonyatosan szeretnék modellkedni,szerintem megis van hozzá minden adottságom,de félek,hogy a neten ezek a modellkedős oldalak csak átvágások..vagy egyáltalán hol lehetne próbálkozni?Az a baj,hogy mindent ígérnek,hogy teljesen ingyenes..csinálnak is pár képet aztán kinyögik,hogy pengessél ki 250.000 Ft-ot aztán talán akkor folytathatod..:/
Palvin Barbarát hol vagy hogyan fedezték fel?
Nyilván ha pénzt kérnek akkor nem érdekled őket különösebben, sose lesz belőled modell. Én a barátnőmet kísértem el egy ügynökséghez, tőle 80ezret kértek portfólióért 2 évvel ezelőtt kb. Azóta sem kapott munkát. Viszont engem kinézett magának az ottani fotós srác, a portfóliót ingyen is megcsinálták... mivel tudták hogy a későbbi munkáim behozzák azt a pénzt simán. Így is lett, bár azóta abba is hagytam, a modellkedés erős, kitartó csajoknak való, akik nem bánják ha valami eszközként bánnak velük... ez nem egy álommeló, mint amilyennek képzelik sokan.
De persze ha ki akarod próbálni senki nem tart vissza, keress a közeledben egy jó ügynökséget, és személyesen menj be érdeklődni.
ha pénzt kérnek rögtön felejtsd el! egy jó ügynökség (mint az előző válaszoló is írta) ha látja benned a lehetőséget ingyen megcsinálják a portfóliódat.
küldj képet magadról nevesebb ügynökségeknek. pl: visage, vm, attractive
palvin barbit egyébként az utcán szólította le az icon modellügynökség főnöke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!