Lehetek modell?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok, 175 cm magas és 47 kiló. Minden álmom, hogy modell legyek. Szőkés- barnás hajam van és kékes- zöldes szemem. Esetleg tudnátok Szegedhez közeli modell ügynökséget ajánlani? Előre is köszi! :))2012. júl. 22. 21:25
1/11 anonim válasza:
2/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi! Igen, mondták már, hogy nagyon vékony vagyok, de ha ez kell a modellkedéshez, akkor jó. :) Itt egy kis plusz információ:
Magasság: 175 cm
Súly: 47 kg
Csípő: 73 cm
Derék: 60 cm (most ettem :D)
Mellbőség: 71 cm
2012. júl. 22. 21:35
3/11 anonim válasza:
És milyen modell szeretnél lenni?
Én Pl. 178 centi vagyok anno 14 évesem csináltattam egy portfóliót, mert bejött a fotómodellkedés, de aztán túl sokba volt az utazgatás meg stb., szal lemondtam róla. :D
5/11 A kérdező kommentje:
Hát olyan mint ami a Fashion TV-ben van! :D (olyan járkálós xDD, nem tudom a hivatalos nevét), de angolul is már 2 éve tanulok, és eddig egész jól megy! :) Egyébként mennyibe kerül az utazás? :O
2012. júl. 22. 21:52
6/11 anonim válasza:
13 évesen szerintem még ráérsz, pár év múlva még több esélyed lesz, és komolyabb is leszel majd:) Magasságod meg van, vékonyság is meg van (amit sosem értettem, hogy a kifutón, miért a push uppal felnyomott mellű, vagy szét műtött Voksáng Virág félék futkoznak) és biztos szép is lehetsz. Képet nem raksz fel? Szerintem 16-17 évesen ideális elkezdeni a modellkedést. 15/L
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Soha senki sem foglya megérteni a választ! :) Egyébként Palvin Barbit is 13 évesen fedezték fel!
2012. júl. 23. 22:03
8/11 anonim válasza:
=) Csak a modellkedéssel az is baj, hogy egy idő után csak egy kirakat bábú az ember.:) Jobb csak természtes hétköznapi lánynak lenni:).
9/11 anonim válasza:
A magasságod megfelel, de jobban járnál egy BP-i ügynökséghez. Sok sikert! :)
10/11 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Igen, igazad lehet, elmentem egy castingra amit az első válaszoló küldött... Hááát, persze mindent mondtak h milyen jó alakom van, csak várnom kéne 14 évesen. Egyébként csak a modelltanfolyamot akarták rám sózni. :// Na jöjjön Bp! :)
2012. dec. 15. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!