Szerintetek lehetek modell?
mell: 77 cm
derék: 62 cm
csípő: 79 cm
Nézd, egyrészt alacsony is vagy, másrészt az adataid sem megfelelőek - a mell-és csípőbőséged túl kevés, a derekad pedig picit több a kelleténél.
Minden rosszindulat nélkül, sajnos elég lapos lehetsz. Ha ehhez lennél 10-15 centivel magasabb, akkor kifutómodellnek felvennének, mert oda a nagyon soványakat is keresik, de fotómodellnek semmiképp, ilyen adatokkal. A magasságod pedig csak fotómodellnek lenne jó, nőni meg már nem igen fogsz.
Igaz, ha szerencséd van, még nőiesedhetsz.
Egyébként a kifutó-és fotómodellkedéshez is kritérium pl. a karakteres, egyedi arc.
"Adriana Limának 86 a mellbősége. Akkora baj, hogy 14 évesen nincsenek óriási melleim? -.- Ez amúgy is csak egy kérdés volt..."
Egyáltalán nem baj, hogy nincsenek akkora melleid. Ha érdekel, nekem is csak 84 a mellbőségem, és én 23 éves vagyok. Ez alkat kérdése.
Viszont te feltettél egy kérdést, és az az igazság, hogy kevesek a méreteid a modellkedéshez egyelőre.
Ha szerencsés vagy és nősz még, vagy nőiesedsz, akkor a jövőben lehet, hogy adódik rá lehetőséged.
Azonban azzal remélem tisztában vagy, hogy a 77 nagyon távol áll a 86-tól, és az elvárás a 90, alap esetben. Nyilván, ha kivételesen szép vagy jó adottságú az ember lánya, akkor ebből jöhet le pár centi, de azért nem 13.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!