Milyen alakom van véleményetek szerin? Nagyon szörnyű?
166 cm 55 kg vagyok a mellbőségem 82 összesen mindennel együtt, de mell alatti körfogat 70-71
a derekam a képen olyan 65 cm, most kicsit hízam szal olyan 67 körül van, meg a csípőm 93, de csípőtől lefele erős csontozatú vagyok meg izmos
amúgy lehet nem látszik de februárban leszek 27 :) bár én elég deszkának látom magam, és sokan azt hiszik hogy 18 vagyok vagy még annyi se
Ne hülyéskedj, baromi csinos vagy! Csak arra figyelj, hogy megőrizd ezt az alakot. Mit sportolsz amúgy? Én is ilyesmi alkat vagyok (180 cm, 60 kg) de én is szeretnék kicsit izmosabb lenni.
26 L
Sportolni? semmit
még biciklizni meg úszni sem tudok, egyedül egy másfél hónapja kezdtem el szobabicajozni, egyszer kétszer csináltam két órát egyhuzamba, utána már csak hetente kétszer háromszor negyed órákat, aztán egy hetente, két hetente, mivel sokat túlóráztam, és csak pároméknál van szobabringa
sokat gyaloglok városban és ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!