Szörnyű az alakom! Fogytam 5 kilót, de meg se látszik! Nagyon gáz?
A mellem és a fenekem kisebb lett, de a hasam tök ugyanolyan, derekam meg még mindig nincs, pedig direkt derékcsináló gyakorlatokat végzek...
tavaly: [link]
most:
szerinttem is változott valamennyit, nyilván ha vékonyabb akarsz lenni,akkor kell még fogyni.
Egyébként ha javasolhatom ,akkor napozzál ,vagy menj el szoláriumba ,mert nagyon fehér vagy...:S (És a fürdőruha se túl előnyös)
nem az értelmetlen négerre szolizást javasoltam, csak egy árnyalattal barnábbra gondoltam, mert jóval egészségesebbnek tűnik + így nem is égne le. (Nekem is orvos javasolta mert fehér a bőröm..)
Egyébként a kérdésre is válaszoltam ,úgyhogy nem kéne leszólni...
Hova lett a fejed? :S
Ömmm... ha az is rajta lenne, az lehet, hogy segítene egy kicsit a megítélésben.
Látszik a fogyás, ne keseredj el.
Egyébként ez tényleg alkati kérdés. Sosem lesz olyan alakod, mint a címlapon szereplő lányoknak.
Keskeny a csípőd.
Nekem is kicsit "tönk" alakom van, pedig nagyon vékony vagyok. De sosem lesz olyan szép homokóra alakom, mert egyszerűen a csontjaim nem úgy állnak:D
Sokkal jobb a helyzet, mint az elsőn! Igaz borzasztó rossz az alaktípusod (alma alak lehetsz) így sosem lesz homokóra alakod. De ha még tudnál kicsit edzeni, és fogyni 1-2 kilót, már egész csini lennél.
Ja és ne napozz, ne szolizz, legyél büszke a bőrszínedre, hidd el, a világban élő emberek 90%-a ölni tudna, ha fehér lenne koksz helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!