Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok rólam?

Mit gondoltok rólam?

Figyelt kérdés

Szerintetek hány évesnek nézek ki ezeknek a képeknek az alapján és milyennek látjátok a testem?

[link]

Légyszi kort és nemet is írjatok és előre is köszy a válaszokat!

Üdv!

2009. aug. 11. 11:43
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
63%
Engem jobban zavar, hogy nem tudsz magyarul, mint, hogy van rajtad pár plusz kiló. ( Köszy )De komolyra fordítva a szót.Nem mondanálak kövérnek, de azét nem árt a mozgás. Tornázzál egy héten háromszor 1órát és hidd el látni fogod az eredményt. Fürdőruhából keress valami előnyösebbet, és kész. Amúgy nem ez határoz meg valakit, hogy van-e rajta pár kg felesleg, vagy nincs. A barátod szeret, és ne emészd magadat azon, hogy van akinek nem jössz be.Van aki az anorexiás lányokat, van aki pedig a husibbakat szereti. Az úszógumidból kéne ledolgozni, meg picit a fenekedből, és nem lesz semmi baj. A narancsbőrre jó a mozgás, és lehet rá kapni krémet is. De különösebb baj nincs az alakoddal. De inkább ilyen legyél, minthogy jön egy nagyobb szél és eldőlsz.
2009. aug. 11. 15:40
 32/48 anonim válasza:
69%
sztem kb 25 vagy
2009. aug. 11. 17:03
 33/48 anonim ***** válasza:
71%
25 fölött lehetsz,feszesíteni kellene,mert puha,amiknek nem kellene azoknak lenniük,sportolj rendszeresen...25/L
2009. aug. 11. 18:19
 34/48 anonim ***** válasza:
86%

15 körülinek nézlek, csinos vagy, de mint már mondták ez a fürdőruha nem neked való :) fogynod nem kell, a csípőd kicsit széles, de nőies. a fenekes formás, narancsbőrt én nem is látok, de ha te igen, igyál sokat, de nem nagyon kell foglalkoznod alakformálással, csak öltözködj picit előnyösebben :)

20/L

2009. aug. 11. 21:26
 35/48 anonim ***** válasza:
elárulod mennyi vagy???????????????,
2009. aug. 12. 11:00
 36/48 anonim ***** válasza:
92%

Nem tudom h miért,de én 13-14 évesnek látlak -.-"

Amúgy tényleg nem ártana fogynod!Elhiszem h a gyógyszerektől híztál el,de attól még nyugodtan tornázhatsz.De ha a párod jobban szereti az olyan lányokat,akiken lehet valamit fogni,akk meg hagyd meg az alakod és ne parázz.De te tudod,ez a te döntésed,nem pedig másé!

2009. aug. 12. 12:00
 37/48 A kérdező kommentje:

Köszy a válaszokat,örülök,hogy ilyen sokan válaszoltatok!

Bocs,hogy eddig nem árultam el a koromat,csak tegnap óta nem voltam gépnél!

Szóval 17 múltam.januárban leszek 18!

Mindenki véleményét elfogadom,hisz mindenkinek más az ízlése!

A fürdőruha nekem tetszett,de hiszek nektek,hogy ha nem előnyös,akkor veszek majd másikat!

Mozgok is néha,csak olyan nehéz minden nap rávenni magam,de most már majd megpróbálom minden nap ráveni magam!

Még egyszer köszy a válaszokat!

Üdv!

2009. aug. 12. 13:06
 38/48 anonim ***** válasza:
100%
Én 22nek tippeltelek volna. Alapvetően nincs nagy gond, csak a mozgás hiánya igen-igen látszik:( heti 3x1 óra futás, és simán lemegy, átalakul az a pár kiló, fenék befeszesedik, has, csípő összemegy. Most ragadd meg a dolgot, mert később nehezebb lesz! Hidd el, az alapanyag nem rossz, kevés erőfeszítéssel jó eredményt tudsz elérni! A barátod meg nem hazudott, ő tökéletesnek lát, és ez fontos! Tartsd meg!:)
2009. aug. 12. 20:55
 39/48 anonim ***** válasza:
17-22 lehetsz max, de ezt így nem tudom meg mondani pontosan, nem is fogynod kellene hanem inkább erősítened, hasonló alkatom van nekem is , széles a csípőm+ meg vagyok áldva egy nem kicsi mellel :)én már nem hiszek a fogyókúrákban meg ilyenekben, erős+feszesítek heti 4x kondiba :)neked is talán popsira kellene, lovagló comb, csípő, és egy picit hasra :)
2009. aug. 14. 11:49
 40/48 anonim ***** válasza:
Egyébként na fürdőruhával nincs probléma mert optikailag akinek széles a csípője annak keskenyíti a nadrág verzió, viszont ha nem vagy magas mint ahogy én sem, úgy alacsonyít, ami tömzsi hatást kelt :)
2009. aug. 14. 11:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!