Mit gondoltok rólam?
Szerintetek hány évesnek nézek ki ezeknek a képeknek az alapján és milyennek látjátok a testem?
Légyszi kort és nemet is írjatok és előre is köszy a válaszokat!
Üdv!
15 körülinek nézlek, csinos vagy, de mint már mondták ez a fürdőruha nem neked való :) fogynod nem kell, a csípőd kicsit széles, de nőies. a fenekes formás, narancsbőrt én nem is látok, de ha te igen, igyál sokat, de nem nagyon kell foglalkoznod alakformálással, csak öltözködj picit előnyösebben :)
20/L
Nem tudom h miért,de én 13-14 évesnek látlak -.-"
Amúgy tényleg nem ártana fogynod!Elhiszem h a gyógyszerektől híztál el,de attól még nyugodtan tornázhatsz.De ha a párod jobban szereti az olyan lányokat,akiken lehet valamit fogni,akk meg hagyd meg az alakod és ne parázz.De te tudod,ez a te döntésed,nem pedig másé!
Köszy a válaszokat,örülök,hogy ilyen sokan válaszoltatok!
Bocs,hogy eddig nem árultam el a koromat,csak tegnap óta nem voltam gépnél!
Szóval 17 múltam.januárban leszek 18!
Mindenki véleményét elfogadom,hisz mindenkinek más az ízlése!
A fürdőruha nekem tetszett,de hiszek nektek,hogy ha nem előnyös,akkor veszek majd másikat!
Mozgok is néha,csak olyan nehéz minden nap rávenni magam,de most már majd megpróbálom minden nap ráveni magam!
Még egyszer köszy a válaszokat!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!