Mit gondoltok rólam?
Figyelt kérdés
Szerintetek hány évesnek nézek ki ezeknek a képeknek az alapján és milyennek látjátok a testem?
Légyszi kort és nemet is írjatok és előre is köszy a válaszokat!
Üdv!
2009. aug. 11. 11:43
1/48 anonim válasza:
15 évesnek nézel ki szerintem és szerintem jó az alakod.
19/L
2/48 anonim válasza:
16 éves lehetsz.Mintha magam látnám,csak egy kicsivel nagyobb a combom.Sztem csini vagy.Jó a feneked ;)
16/L
3/48 anonim válasza:
16nak nézel ki, semmi baj nincs az alakoddal, csak nem előnyös ez a bugyi. Még nálad vékonyabb csajoknak is kiszokott buggyanni oldal a háj, vagy más fazonú fürdőbugyi kéne, vagy ezt kéne egy kicsit feljebb húzni. Persze, ha nem zavar akkor maradjon, mert amúgy csinos vagy :)
5/48 anonim válasza:
16-18 lehetsz.
jó alakod van!
18/L
6/48 anonim válasza:
17-18-nak látszol, jó az alakod is, kicsit a hasból még kellene leadni.
7/48 A kérdező kommentje:
Köszy a válaszokat,de még várom további emberek véleményét is!
Lenne még egy kérdésem,,amire az egyik válaszoló már válaszolt is...!
Honnan kéne még leadnom?
Köszy még egyszer!
Üdv!
2009. aug. 11. 11:58
8/48 anonim válasza:
20-25 fölött vagy mindenképp.Kicsit narancsbőrös a feneked,meg ez a fürdőruha tényleg nem a legjobb választás a bugyija miatt.De úgy összességében egy átlagos csaj vagy.
9/48 anonim válasza:
Az "úszógumidból"kéne lefaragnod kicsit,meg fenékre gyúrni,mert-ezért most ne haragudj meg-de kicsit plöttyedt.Am nincs nagy gond veled:)
10/48 anonim válasza:
csípő,has kényes terület neked is.
meg narancsbőr a fenéken...de nem vagy elkésve,étkezz kiegyensúlyozottan+mozgás,sport 1000-el!!nem lesz baj..
kb 16-18 évesnek nézel ki.de nehéz megmondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!