Mit gondoltok rólam? (kép)
2011. aug. 2. 01:12
1/21 anonim válasza:
alakod tetszik, a hajad nem. szerintem béna ez a beállás a nyalókával. bőröd szép fehér, végre egy nem agyonszolizott ember. arcod nem látszik.
4/21 A kérdező kommentje:
Hát a hajam nem is látszik szinte..
2011. aug. 2. 01:25
5/21 anonim válasza:
Külsőd bejön, a nyalóka nem, bőröd szép fehér, ha még belülről is szép vagy, akkor már szinte tökéletes vagy.
9/21 anonim válasza:
teljesen rendben vagy ha nekem lennél szolgám nem adnák neked se többet se kevesebbet enni!
de hiába mondja neked akárki akárhányszor ,h teljesen rendben vagy úgyse leszel megelégedve magaddal soha.
ezért szeretem teféle nyalókanyalókat ,hogy azt hiszik ők is igazi nyalókanyalók pedig soha se lesznek olyanok mint az igaziak, az igazit soha nem nyalod el, de gyakorolni jó ez a nyalóka is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!