Nagyon nem vagyok elégedett az alakommal. Pedig 10évig lovagoltam. De semmit nem segitett (kép rólam) ti mit gondoltok?
2009. aug. 11. 00:40
1/9 A kérdező kommentje:
Nemet mindenképp írjatok..ha nem nagy kérés kort is::)köszönöm...
2009. aug. 11. 00:41
2/9 anonim válasza:
Lovaglás nem éppen alakformáló 1 sport szóval mehetett ott vonla még 25év is hiába, jó alakod van ez nem vitás (:
17/F
3/9 anonim válasza:
tetszik a bugyid^^
am. sztem nincs nagy gáz az alakoddal bár sztem oldalról is csinálhatnál 1 képet ugy jobban látszana, de ha nem tetszik 1 kis fogyókura és kondi biztos, h segít:)
15/L
4/9 anonim válasza:
Úszás, bicikli.
Az mindenhol formál.
5/9 anonim válasza:
valami küzdősport? valami kungfu, karate, judo szerü. mindenedet át tudod mozgatni, önbizalmat szerezhetsz. azonkívül meg, önvédelemben segít.
6/9 wheeler válasza:
Hát ez a paintes megoldás kicsit bezavar, de szerintem az úszás lenne a megfelelő. Úszás, és bicikli. Menj biciklivel az usziba! :P
7/9 anonim válasza:
Szerintem nincs gond az alakoddal;), bár ahogyan a hátteret kitörölted, egy kicsit tényleg zavaró.
8/9 anonim válasza:
bocs,de szerintem egyáltalán nem vagy csinos!aulurol még elmegy,de felülröl már nem,a hasadon van mit faragni!
9/9 A kérdező kommentje:
nem kell bocsánatot kérned:) én ezt nagyon jól tudom:S
2009. aug. 11. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!