Avon termékek: milyen a minőség? Mivel vagy elégedett?
A munkahelyemen, meg a környezetemben többen is megőrülnek értük, havi 5-10 ezerért rendelgetnek.
Több terméket is próbáltam, arckrémeket, tusfürdőt, testápolót, narancsbőr elleni krémet, sminkcuccokat, körömlakkot. Az egyetlen, amivel idáig elégedett voltam, a parfüm, az illata kellemes, és elég tartós.
De a többiről az a véleményem, hogy semmivel sem jobb, mint amit az eurós boltban árulnak, a körömlakk pl. az eddigi leggyengébb, amit használtam.
Most akadt a kezembe egy katalógus, és elképedve láttam, milyen áron vesztegetik a gagyi napszemüveget (kínaiban az ilyen perpill 350 forint), csakúgy, mint a bizsukat.
Nektek mi a véleményetek az avonos termékekről?
Húha,hát én igazából kiegészítőket nem igazán rendeltem még belőle sőt.
Ami azt illeti,nem rendeltem sok dolgot már belőle,de amit igen azzal megvagyok elégedve. Gondolok itt az Avon Senses termékekre,valamint az Avon Naturals termékekre. Az utóbbinak a testápolóját szeretem,az elsőnek pedig a tusfürdőjét. Emelett még ajakbalzsamot rendeltem belőle,eddig azzal sem volt problémám.
Valamint a közelemben lévők rendeltek már lábápoló krémet,én csak kipróbáltam egyszer másszor,de én megvagyok vele elégedve.
Alapjában véve,nekem nincs gondom az Avonnal. Az árakról az a véleményem,hogy változó igazából.
Van amit a katalógusban 2x annyiért kapsz meg mint egy boltban,viszont van amit a feleannyiért. Szóval.. :)
Avonos termékek közül
Meg vagyok elégedve: SuperShock szempillaspirál
a rúzsokkal(bár csak régen vásároltam néhányat..)
és az is egy jó dolog,hogy van illatminta..
Nem vagyok megelégedve:Körömlakkok...túl hamar száradnak be..:(
Félig meg vagyok elégedve: a szemceruzával...könnyen elmaszatolódik,viszont nagyon sokáig tart-->még tavaly télen vettem és alig "fogyott"..:)
még annyit hozzáfűznék,hogy nem vagyok nagy Avonos vásárló,átnézem a katalógust,és ha valami megragadja a figyelmem,akor megveszem...egyébként rossmannban szoktam inkább beszerezni ezeket a dolgokat.
Egyedül 100%-osan a szempillaspirállal vagyok megelégedve,tök természetes hatású..:)
Én is csak bizonyos termékekkel vagyok elégedett. Szeretem a parfümöket, szempilla spirált, tusfürdőket ( akciósan nagyon jó árban szoktak lenni )Color Trend olajmentes alapozó,a Naturals arckrémek.Nagyon jók a Dry Skin SOS termékek, amiket télen szoktam használni és csak ajánlani tudom.
Fentiekhez azért hozzátenném, hogy nem problémás a bőröm és semmilyen extra ápolást nem igényel úgyhogy nekem minden átlagos termék megfelel.
Körömlakkal én sem vagyok elégedett, tényleg hamar beszárad és rúzzsal jártam úgy, hogy hamar megavasodott és rossz szaga lett, az izzadásgátló golyós dezodortól olyan érzésem van, mintha ragadna a hónaljam, a hajápolási termékeik pedig átlagon aluliak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!