Oriflames termékek. Ki használja és mit? Elégedett vagy vele?
Hát szerintem is inkább AVON!
De most van egy szempillaspirálom az Oriflame-ből az igen szuper!!
engem sminkeltek már Oriflame-el, és sztem tök jó szemhéjtusuk van, az a filces!! =)
Avon-t is használtam, mint2-ben vannak jó termékek! :D
Előrebocsátom én az avonból is rendelek, nem is keveset...
De szerintem az oriflame sokkal jobb. Az avon sminktermékei siralmasak... az oriflame valamivel jobb, bár az se profi. Mondjuk egy átlagos nőnek megfelel (úgy értem hétköznapokra meg úgy egyébként).
Az oriflameben legalább nincs olyan káros anyag, amit kölföldön már rég betiltottak! Az avon bizonyos termékeiben van... én utána szoktam ennek nézni.
Az oriflame parfümök nekem tartósabbak és jobb az illatuk is. A sminkek mint már említettem szerintem jobb minőségűek. A testápolók és krémek is jobbak szerintem. Azt tudom mondani, hogy az oriflame jobb az avonnál, minőségben. Talán az avonban nagyobb a választék és olcsóbb. De általában nem éri meg...
Én mindig veszek mindkettőből, de az ori jobbnak tűnik.
De ha felmész az oriflame.hu-ra ott végiglapozhatod az aktuális katalógust és alatta ha a termékre kattintasz olvashatod amiket már írtak róla az emberek véleményt. Én is szoktam oda véleményt írni ;)
En nagyon sok Avon termeket kiprobaltam vmi bejott vmi nem,ez szerintem bortipustol,igenytol fugg.Nekem a maszkok,a borradirok nagyon bejottek.
Most kaptam ajandekba Oriflame kremeket,nagyon jok mar elso hasznalat utan,neztem a weboldulakat reszletesen leirjak a kremek osszetevoit sokkal tobb termeszetes anyagot hasznalnak.
Nekem mindketto szimpatikus:egyik sem tesztel allatokon.Nekem ez az elsodleges szempont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!