Szerintetek sok? :/ 172 cm vagyok és 55 kg. nem vagyok túlságogan elégedett. Szerintetek sok?
[Képet nem teszek mert nem szeretném magamat mutogatni]
14L
szia:)
jajj dehogy sok...sőőőt...ez pont a legjobb, még rád is férne egy kis kiló:)
ne legyél elégedetlen, mert ez így jó, ezt hidd el:)
sokan szeretnének ilyen arányokat:D
szóval ne aggódj ezen:)
remélem segítettem:)
Mivel elég magas vagy egyáltalán nem sok. Elvileg a 170 cm-hez a 60 kg az ideáli, de fene tudja.
14 éves vagy, még biztos nőni is fogsz és majd a súlyod is változni fog. De ne kezd most fogyókúrába, esetleg sport, azt kell időben elkezdeni.
Dagadt vagy, fogyjál.
Addig se menj ki az utcára, nem férnének el melletted.
Eszem megáll, komolyan mondom, nem itt kell egót növelni.
na, akkor lássuk. ha alapjáraton vagy ilyen, esetleg sportolsz is, de sírsz, ha meglátod az anorex barátnőidet - akkor megfelelő az alakod, csak valami gond van a fejeddel, hogy a média ennyire befolyásol.
ha pedig tegyük fel, hogy csak csipegetsz egész nap, és semmit se sportolsz, akkor sok. na nem a tömeged, hanem a testzsírod! ha azt látod a tükörben, hogy vékony vagy, ám amikor megmozdulsz lötyög rajtad minden, az annyit jelent: a folyamatos koplalással elvesztetted az izomzatod jó részét, így 2 dologból állsz: csont és egy kevés zsírréteg, ami lötyög, esetleg narancsbőrös is. viszont hiába koplalsz tovább, ugyanúgy lötyögni fogsz (nem mennék bele a biológiájába). teendő:
1. elkezdesz normálisan enni (de ez nem azt jelenti hogy szünet nélkül nasizhatsz és extra bigmac-eket tolhatsz, egyszerűen egyél úgy, ahogy anyukádék, vagy inkább a nagyszüleid)
2. elkezdesz sportolni (pl. kocogás, bicikli, tánc, labdajátékok) és közben alakformáló tornát csinálsz.
a kettő segítségével elérheted (bár hónapokba fog telni) hogy visszaépíted az izmaid, formát adsz a testednek, majd eltűnteted a zsírpárnákat. és itt jön a 3. pont:
3. dobd el a mérleget, ugyanis az izom nehezebb, mint a zsír. ezek után vagy testzsír%-ot méress (orvossal), vagy ha ez nem megoldható, figyeld a tükröt és a mérőszalagot. ennyi.
Dagadt vagy, fogyjál.
Addig se menj ki az utcára, nem férnének el melletted.
Eszem megáll, komolyan mondom, nem itt kell egót növelni.
leginkább erre a válaszra gondoltam...ha ezt nem te írtad akkor ne vedd magadra, mert te legalább írtál hasznos dolgokat is a válaszban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!