Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek sok? :/ 172 cm...

Szerintetek sok? :/ 172 cm vagyok és 55 kg. nem vagyok túlságogan elégedett. Szerintetek sok?

Figyelt kérdés

[Képet nem teszek mert nem szeretném magamat mutogatni]

14L

2011. ápr. 16. 09:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

szia:)

jajj dehogy sok...sőőőt...ez pont a legjobb, még rád is férne egy kis kiló:)

ne legyél elégedetlen, mert ez így jó, ezt hidd el:)

sokan szeretnének ilyen arányokat:D

szóval ne aggódj ezen:)

remélem segítettem:)

2011. ápr. 16. 09:49
 2/12 anonim ***** válasza:
Unalmasak ezek a kérdések már. Nézz bele a tükörbe és ha úgy látod, hogy mindenhonnan csüng a hájad, akkor sok. Amúgy gondolkozz már. Még a 162 cm hez is jó lenne ez a testsúly. Plusz lehet, hogy a csontjaid is nehezek.
2011. ápr. 16. 09:51
 3/12 anonim ***** válasza:

Mivel elég magas vagy egyáltalán nem sok. Elvileg a 170 cm-hez a 60 kg az ideáli, de fene tudja.

14 éves vagy, még biztos nőni is fogsz és majd a súlyod is változni fog. De ne kezd most fogyókúrába, esetleg sport, azt kell időben elkezdeni.

2011. ápr. 16. 10:06
 4/12 anonim ***** válasza:

Dagadt vagy, fogyjál.

Addig se menj ki az utcára, nem férnének el melletted.

Eszem megáll, komolyan mondom, nem itt kell egót növelni.

2011. ápr. 16. 11:00
 5/12 anonim ***** válasza:
Én 165 vagyok, és az utóbbi 3 hónapban lefogytam 55 kilóra, így sokkal jobban érzem magam :) Pedig 0 volt az önbizalmam. 172-höz vagy tökéletes arány, vagy még vékony is.
2011. ápr. 16. 11:31
 6/12 anonim ***** válasza:

na, akkor lássuk. ha alapjáraton vagy ilyen, esetleg sportolsz is, de sírsz, ha meglátod az anorex barátnőidet - akkor megfelelő az alakod, csak valami gond van a fejeddel, hogy a média ennyire befolyásol.

ha pedig tegyük fel, hogy csak csipegetsz egész nap, és semmit se sportolsz, akkor sok. na nem a tömeged, hanem a testzsírod! ha azt látod a tükörben, hogy vékony vagy, ám amikor megmozdulsz lötyög rajtad minden, az annyit jelent: a folyamatos koplalással elvesztetted az izomzatod jó részét, így 2 dologból állsz: csont és egy kevés zsírréteg, ami lötyög, esetleg narancsbőrös is. viszont hiába koplalsz tovább, ugyanúgy lötyögni fogsz (nem mennék bele a biológiájába). teendő:

1. elkezdesz normálisan enni (de ez nem azt jelenti hogy szünet nélkül nasizhatsz és extra bigmac-eket tolhatsz, egyszerűen egyél úgy, ahogy anyukádék, vagy inkább a nagyszüleid)

2. elkezdesz sportolni (pl. kocogás, bicikli, tánc, labdajátékok) és közben alakformáló tornát csinálsz.

a kettő segítségével elérheted (bár hónapokba fog telni) hogy visszaépíted az izmaid, formát adsz a testednek, majd eltűnteted a zsírpárnákat. és itt jön a 3. pont:

3. dobd el a mérleget, ugyanis az izom nehezebb, mint a zsír. ezek után vagy testzsír%-ot méress (orvossal), vagy ha ez nem megoldható, figyeld a tükröt és a mérőszalagot. ennyi.

2011. ápr. 16. 13:54
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is tökéletes :) egy-két előttem szólónak pedig azt üzenem, hogy lehet hogy igazuk van hogy unalmas a sok ilyen kérdés, de akkor ne válaszoljanak inkább, mert azzal hogy a 23383368768. ilyen kérdés után felhúzzák magukat és szegény kérdezőn töltik ki a mérgüket, csak még jobban lerombolják a önbizalmát :S
2011. ápr. 16. 14:55
 8/12 anonim ***** válasza:
nem húztam fel az agyam, egyszerűen segíteni próbáltam azzal, hogy felvázoltam a 2 lehetséges okot, amiért egy 172 cm-s lány 55 kilóval nem elégedett. és nem is a vakvilágba beszélek, hisz 3 hónap alatt kb. 10 kg-t fogytam ZSÍRBÓL
2011. ápr. 16. 15:58
 9/12 anonim ***** válasza:

Dagadt vagy, fogyjál.

Addig se menj ki az utcára, nem férnének el melletted.

Eszem megáll, komolyan mondom, nem itt kell egót növelni.

leginkább erre a válaszra gondoltam...ha ezt nem te írtad akkor ne vedd magadra, mert te legalább írtál hasznos dolgokat is a válaszban

2011. ápr. 16. 16:37
 10/12 anonim ***** válasza:
és gratulálok a fogyáshoz, biztos nem lehetett könnyű :) hogy sikerült elérni?
2011. ápr. 16. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!