Elégedett vagy magaddal? -lent-
Min változtatnál?Mi tetszik a legjobban?Mi az,amivel meg vagy elégedve?Mi az,amivel(nagyon)nem?
csak külsőleg!
kort és nemet is.
Én teljesen elégedett vagyok csak ez a tinédzserkor és ezek a pattik...
16L
velem is ez van.:)
amúgy én nem teljesen vagyok elégedett,de a pattanások nagyon idegesítenek.Pedig annyi mindent kipróbáltam már.:S
Én az alakomat úgy ahogy van lecserélném egyszerűen abban semmi nem tetszik(magasság,súlyeloszlás,mell és fenékméret).
Az arcomat meg a hajamat viszont nagyon szeretem azzal elégedett vagyok.
Én a mellemmel nem vagyok elégedett,eléggé kicsi.Ezen kívül az alakom rendben van szerintem.
Az arcom..hát..vannak pillanatok,amikor szépnek tartom magam,de néha itt nyavajgok mindenkinek,hogy kicsi a szemem,nagy az orrom,csúnya vagyok.
A hajamat sem szeretem annyira,mert egyáltalán nem dús,meg a pattanások.
10/6-7
Egyáltalán nem vagyok elégedett, de igyekszem megtenni mindent, hogy változzak pozitív irányba. Egyes egyedül annak örülök, hogy magas vagyok és kevésbé hajlamos a zsírosodásra, valamint kicsi a csípőm, így a csípő-hát arányom jó.
Aminek nem örülök, hogy nem vagyok túl jó képű -legalábbis szerintem- sötétbarna a hajam -de legalább sűrű- a szemem középbarna -de legalább nagy, azt mondják olyan mint a bagolyé. én jobban örülnék kéknek, de egyenlőre ez van. sajnos szemüveges voltam, mára már kontaktlencsét hordok, most kipróbálom majd a kéket.
Ezen kívül még ami rettenetesen zavar, hogy nem szimmetrikusak az izomtapadásaim, így pl. a jobb oldalam erősebb, ez meg is nyilvánul abban, hogy a bal karom kerülete 1cm-rel nagyobb mint a jobb, és hát stb...
Nem is vagyok elég izmos és a testzsírszázalékom sem elég alacsony, de ezen folyamatosan dolgozok. Egyáltalán nem sok, kevesebb mint az átlag emberé, de úgy érzem, hogy nem elég. Hirtelen csak ennyi jutott eszembe...
23f
én pl.azokkal a legjobban.
de a mellem.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!