Elégedett vagy magaddal? (lent)
1.súlyod
2.magasságod
3.az arcod kinézete...hajszín, szemszín...
4.elégedett vagy magaddal?
13/l
Ezzel a kérdéssel az a célom, hogy megtudjam, néznek ki átlagosan az emberek.
Köszönöm a válaszokat!
1.87kg
2.170cm
3.olyan kerek fejem van kicsit,hajam rövid,barna, szemem is barna
4.hát még azér pár kilót el tudnék képzelni magamon, persze izomba, de azért igen,elégedett vagyok, már nem kell szégyenkeznem külsőleg.
17/F
1. 45kg
2. 160cm
3. arc: attól függ hogy áll a hajamxD
hajszín: szőkésbarna(nyáron szőke)
szemszín: zöldeskék
4. nagyjából. a testem rendben van, viszont az orromat szívesen lecserélnémXD (néha van rajta pár pattanás:/)
14/L
1. 65 kg
2. 160 cm
3. tojás alakú fejem van xDD haj: szőkésbarna szem: barna
4. nem is sorolom hogy min változtatnék magamon..leginkább a súlyomon, de van sok minden más is.
1. 56 kg
2. 165 cm
3. Az arcomnak sosem tudom, milyen formája van. nem csúnya, de nagyon nőies, huszonévesen biztos jobban fog tetszeni
4. Mostanság fogytam 10 kilót, próbálok megbarátkozni magammal. Nehéz.
1. 60 kg, nem igazán vagyok vele megelégedve, fogyózom is, lapos has, feszes fenék és vékonyabb, formás comb a cél, ezért nem igazán tudom kilóban kifejezni.
2. 169 cm, nincs vele gond, pont jó.
3. Szerintem szép arcom van. A hajam természetes szőke, ezt is nagyon szeretem, csak nagyon vékonyszálú és tartás nélküli, ezért megyek jövő hónapban daueroltatni. Kékesszürke szemem van, ezzel sincs bajom.
4. Hát, igen is meg nem is. Ha sikerül mindaz, amit leírtam, akkor talán majd igen.
1. 53kg
2. 166 cm
3.ovális-szögletes közötti átmenet, szőkésbarna (nyáron szőke)haj, kék szemek.
4. Nem egészen, utálom, hogy mitesszeres a bőröm, sok a szeplőm (vállak, orr), érzékeny a bőröm , az arcomat szélesnek vélem, örülnék ha keskenyebb lenne.
26L
1. 61
2. 160
3. sötétbarna haj, ovális (keskeny) arc
4. nem igazán, fogynom kéne minimum 5 kg-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!