Elégedett vagy magaddal? (lent)
1.súlyod
2.magasságod
3.az arcod kinézete...hajszín, szemszín...
4.elégedett vagy magaddal?
13/l
Ezzel a kérdéssel az a célom, hogy megtudjam, néznek ki átlagosan az emberek.
Köszönöm a válaszokat!
1. 56 kg
2. 172cm
3.öö kb ilyen : [link] csak picit hosszúkásabb. festett sötétbarna haj, kék szem
4.elégedett :)
19/L
1.52 kg
2.170 cm
3.ovális arc, hosszú és göndör sötétszőke haj, zöld szem
4.Nagyjából elégedett vagyok magammal.
25/L
1. 50 kg
2. 160 cm
3. hosszúkás, kicsit széles arc, krumpliorr:), nagy, zöldes-kékes-sárga szemek, szép formájú száj, hullámos, középbarna haj.
4. nagyjából. az arcomat szeretem, a testalkatomat nem. alacsony vagyok, és elég széles.
16/L
1. 50 kg
2. 170 cm
3. festett hidrogénszőke haj, kék szem, szolibarna bőr
4. van amikor igen, van amikor nem. ez sokmindentől függ.:)
32/n
100 kg,173 cm,
arcom szép, kék szemem van, hosszú hajam! elégedett vagyok magammal!
DE 13 évesen nem voltam az!!! :D
1. 59 kg
2. 175 cm
3. szőke haj, kék szem, görbe orr
4. nem
1. 70kg
2.185cm
3. a szemem egy kicsit húzottxd a többi rendben van .barna szem barna haj
4. elégedett vagyok magammal:D
13/F
1. 48 kg lehet hogy kevésnek tűnik, de nincs jó alakom hozzá az a baj, és nagyon utálom is
2, 167 legalább 170 centi akarok lenni, nagyon utálom, hogy ekkora vagyok, nyáron direkt gyűjtöttem antropológusra, hogy megmondja hány cm- leszek nagyon fontos ez nekem , állítólag 170 és 173 között leszek, de eddig nem nagyon látom jelét.
3. arcom nagyom pici a testemhez képest, orromat utálom még nagyon. mások szerint semmi ronda nincs benne, de én úgy látom, hogy ronda. szajszínnel elégedett vagyok csak a mennyiségével nem meg a vastagságával nem. szemszín. zöldes barna, ronda,
4. nagyon nem. Pedig nagyon sok pozitív visszajelzést kapok. De mégsem látom magam jó csajnak.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!