Elégedett vagy magaddal? -lent-
Min változtatnál?Mi tetszik a legjobban?Mi az,amivel meg vagy elégedve?Mi az,amivel(nagyon)nem?
csak külsőleg!
kort és nemet is.
Az arcommal meg vagyok elégedve. Szeretem a nagy, zöld szemeimet, a formás orromat.
A testem nem tetszik. Szerintem nem ártana fogynom (bár többen mondták már, hogy vékony vagyok), a melleim pedig kicsik, amit utálok.
14/L
Nem, nem vagyok. Utálom a testem. Szeretnék nagymellű, vékony derekú, nagy seggű, nőies lenni, de nem vagyok. Nem kevés plusz van rajtam, és utálom a szemöldököm, hogy nem látszik, mert olyan világos, + a hajamat, mert bármit csinálok vele, nem áll sehogy. De a legjobban a testemet utálom.
22L
Amin változtatnék: örülnék, ha eredi vörös hajam lenne. Bár lehet, hogy néha akkor is befesteném extrém színekre :)
Ami a legjobban tetszik: a derekam, főleg, hogy folyamatosan fűzöm, így egyre vékonyabb.
Egyébként meg vagyok elégedve magammal:) 22/L
Én néha tetszek magamnak nagyon, néha meg úgy látom, hogy ronda vagyok :D [tinikor -.-]
Min változtatnál? : Hát..fogynék úgy 15 kg-t [hogy elérjem az álomsúlyom *.* --> de amúgy most se vagyok brutálisan kövér, mert egyenletesen oszlik el rajtam xD]
Mi tetszik legjobban? : Az arcom és a hajam
Mi az amivel meg vagy elégedve? : Azzal, ami legjobban tetszik x]
Mi az amivel (nagyon) nem? : a pluszkilókkal
Amúgy nagyjából oké vagyok. Szeretem az arcom, a hajam, meg úgy nagyjából mindent magamon. Amúgy tök jó alakom lenne, ha lefogynék, homokóra alkatom van, de nincs óriási, hájas csípőm, hanem olyan széép *.* :D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!