A köldök piercing fáj?
de arra gondoltam mikor át szúrták a böröd ..
egyáltalán nem fájt ?
mikor először szúrattam akkor nekem nagyon fájt a szúrás... és utána pár napig a leülés is... nekem vékonyan lett szúrva és mozgott a köldökömben... 2 hónap alatt semmi gyógyulás nem volt... és el is ferdült... ekkor lidokaint fújtak rá..
most voltam nem olyan régen újraszúratni.. mert féltem hogy kiszakad... ugyanoda mentem... és akkor jégspray-vel lett befújva... ebből nem éreztem semmit sem :D pedig még a vér is folyt belőle rendesen.. ez már utána se fájt.. és 10-ed annyi idő alatt majdnem teljesen begyógyult :)
úgyhogy azért jó helyen szúrasd... ha jól szúrják akkor nem fáj :D
Szia!
En 4 hete csinaltattam meg :)
Enis nagyon bevoltam parazva,mert olvastam kommenteket hogy mennyire faj,meg neztem videokat ,es amilyen fejeket vagtak..jol beparaztatott :D De mondta a srac,hogy nemszabad videokat nezni elotte,meg hulyeseg az egesz:)es attolis fugg kicsinalja!
nekem egyaltalan nemfajt,en vegig neztem,de hogyha nem neztem volna,felse tunt volna hogy ennyi volt :D mikor azt a kis csovet elkezdni moygatni hogy faj e,azt fura latni,de nemfaj egyaltalan :) es erzestelenito nelkul!:)
nemereztem semmi fajdalmat,de mindenkinel mas,nameg tenleg attolis fugg hogy kinel csinaltatod :) 15 L
Köszi mindenkinek :D
pénteken meglett :D és nem fájt, nekem sem lett érzéstelenítve, de viszont utána nap nagyon fájt ahogy mozogtam . :D de örülök h megvan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!