Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A köldök piercing fáj?

A köldök piercing fáj?

Figyelt kérdés
lehetőleg olyan írjon akinek van (-:
2012. okt. 17. 15:02
 1/7 anonim ***** válasza:
nekem van, nem fáj :)
2012. okt. 17. 15:24
 2/7 A kérdező kommentje:

de arra gondoltam mikor át szúrták a böröd ..

egyáltalán nem fájt ?

2012. okt. 17. 15:26
 3/7 anonim ***** válasza:
nekemvolt! nemakarlakelrettenteni, de nekem kiszakadt. akkorsefájt, csakhát kiszakadt: D de most fogom ujraszúratni. nem, nem fáj. csak egy pillanatig amikor átszúrják, akkoris csak kicsit. de vigyázz hogy be ne gyulladjon mert akkor ki fogsz nyúlni. (nem szószerint de az kikurtul fáj)
2012. okt. 17. 17:59
 4/7 anonim válasza:

mikor először szúrattam akkor nekem nagyon fájt a szúrás... és utána pár napig a leülés is... nekem vékonyan lett szúrva és mozgott a köldökömben... 2 hónap alatt semmi gyógyulás nem volt... és el is ferdült... ekkor lidokaint fújtak rá..

most voltam nem olyan régen újraszúratni.. mert féltem hogy kiszakad... ugyanoda mentem... és akkor jégspray-vel lett befújva... ebből nem éreztem semmit sem :D pedig még a vér is folyt belőle rendesen.. ez már utána se fájt.. és 10-ed annyi idő alatt majdnem teljesen begyógyult :)

úgyhogy azért jó helyen szúrasd... ha jól szúrják akkor nem fáj :D

2012. okt. 20. 20:26
 5/7 anonim válasza:
nekem egyáltalán nem fájt pedig nem használtak érzéstelenítőt amikor szúrták...3 hónap után gyógyult be de addig se fájt csak gennyes volt :)
2012. okt. 22. 00:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

En 4 hete csinaltattam meg :)

Enis nagyon bevoltam parazva,mert olvastam kommenteket hogy mennyire faj,meg neztem videokat ,es amilyen fejeket vagtak..jol beparaztatott :D De mondta a srac,hogy nemszabad videokat nezni elotte,meg hulyeseg az egesz:)es attolis fugg kicsinalja!

nekem egyaltalan nemfajt,en vegig neztem,de hogyha nem neztem volna,felse tunt volna hogy ennyi volt :D mikor azt a kis csovet elkezdni moygatni hogy faj e,azt fura latni,de nemfaj egyaltalan :) es erzestelenito nelkul!:)

nemereztem semmi fajdalmat,de mindenkinel mas,nameg tenleg attolis fugg hogy kinel csinaltatod :) 15 L

2012. okt. 31. 16:05
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek :D

pénteken meglett :D és nem fájt, nekem sem lett érzéstelenítve, de viszont utána nap nagyon fájt ahogy mozogtam . :D de örülök h megvan :D

2012. okt. 31. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!