Miért hagyom el folyton a köldök piercingem tetejét? Lehet csak a felső gömböt magában venni?
Figyelt kérdés
Már 5 olyan piercingem van aminek elhagytam a tetejét:/ Ma el kell mennem venni, de kezdem kicsit unni..Mit csinálok rosszul?2012. szept. 25. 06:09
1/3 anonim válasza:
Szia! Én is jártam már így. Nekem 3 piercingem van jelenleg, az egyikről átraktam a másikra a golyót, így oldottam meg. Nem muszáj új piercinget venned, lehet magában kis golyót is venni. Én 400 forintért láttam, bár szerintem picit kipótolod és jobban megéri beruházni egy új piercingre..
2/3 anonim válasza:
Nem tudom, csak ajakpiercingem volt, de ha nem csavargatom rá naponta akkor én is gyakran hagytam volna el.
Köldökpiercingnél még a ruha is hozzáér, gondolom könnyebben csavarodik le. De külön is lehet venni olyan bogyót rá.
3/3 anonim válasza:
Lehet venni külön bogyót pl. Apacsban is. Lehet megszakadt a menet azért esik le folyton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!