A traguspiercing "örök életű", tehát hosszan bent maradó piercing?
Értem ez alatt, hogy pl. a köldökpiercing örök életű, lényegében addig bent marad, amíg ki nem veszed, több 10 évig is akár. A microdermal piercingnek viszont max 1-2 évet mondnak a piercerek. A tragussal hogy van (persze ha nem kap bele úgy az ember, hogy magának kiszakítja)?
(Lehet, hogy hülye kérdés, hiszen a tragus a köldökpiercing stb.-k elvén működik - egy lyuk tulajdonképpen -, a microdermal meg teljesen másmilyen)
Teljesen más a köldökpiercing.
A tragus nagyon hosszú ideig bent marad, nagyjából amíg ki nem veszed:D Nekem kb 1 évig volt, kivettem, de simán kibírt volna sokkal hosszabb időt is. Egy hátránya van, hogy a fülhallgató gyakran kiesik a füledből a piercing miatt (ez az én tapasztalatom). Csak ajánlani tudom, ha szeretnél:)
Nekem egyenlőre a sima talpas köves ékszer van venne, és hosszabb a szára, 8 mm-s (gondolom az esetleges megdagadás miatt), úgyhogy úgy kilóg bent a fülemben, hogy egyenlőre nem tudok abba a fülembe fülhallgatót tenni, pedig már nagyon hiányzik.. 1-2-3 hónap múlva kell mennem, kicserélik rövidebb szárra.
Microdermalod hol van? Én is gondolkoztam rajta, csak várok valakit, akinek gyakorlati tapasztalata is van. :) Bár gondolom az is egyénfüggő, meg hogy ki hogy vigyáz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!