Lányok! Szerintetek csúnya vagyok?
2012. okt. 11. 22:38
11/22 A kérdező kommentje:
Na akkor jó.Hát nem tudom,itt errefelé a lányok le se sz...ak :S
2012. okt. 12. 10:21
12/22 anonim válasza:
Nekem eléggé flegmának tűnsz. Nem ismerlek, nem tudhatom milyen vagy, a kép nekem ezt sugallja. Lehet a lányok ezért sz**nak le. Vagy a belsőd miatt. A normális lányoknak nem csak a külső számít. :)
13/22 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok flegma...Mindig is szépen beszélek a lányokkal...Egyébként szinte szóba sem állnak velem
2012. okt. 12. 12:08
14/22 A kérdező kommentje:
Van egy-két olyan lány aki jól néz ki és jóba vagyok velük,de velük is csak baráti kapcsolat..Flegma,lenéző sosem voltam :)
2012. okt. 12. 12:16
15/22 anonim válasza:
Szerintem is szép a szád. :)
És nem vagy csúnya.. :D
19L
16/22 anonim válasza:
Helyes vagy, hasonlítasz Tom Hanksre, na jó ő kicsit idősebb, de a vonásaid hasonlóak:)
17/22 anonim válasza:
tényleg szépek az ujjaid :D xd de kajak,
a kérdésre a válasz:nem vagy csunya 10ből 8
18/22 anonim válasza:
lehet azért sza rnak le mert semleges vagy nekik , szolj hozzájuk először te:D
20/22 anonim válasza:
Amikor azt írtad, az már egy jobb kép, azt hittem, több fog látszani az arcodból:D Külső alapján nem értem, miért nem érdekled a lányokat, nekem eléggé tetszel. Merrefelé laksz?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!