Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a csúnya...

Miért van az, hogy a csúnya lányok sokkal kevesebbet adnak magukra és ettől még csúnyábbnak néznek ki?

Figyelt kérdés
Pl. nem sminkelnek (ami nem lenne baj, ha valaki átlagosan vagy szépen néz ki, a szépséget nyilván nem a smink adja, de egy alapból csúnya lányon segíthetne), ha el vannak hízva bő, igénytelen ruhákat ruhákat viselnek, stb... (Persze általánosítok, akinek nem inge ne vegye magára.)
2012. aug. 18. 18:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

1. lehet nincs pénze "igényes" ruhára pl. a kövéreknek

2. lehet ő így érzi jól magát

3. lehet neki erre nincs szüksége, hiszen eme kellékek nélkül is vannak barátai aki szeretik és elfogadják

4. ha nagyon érdekel, legközelebb menj oda egy ilyen emberhez és kérdezd meg face to face.

2012. aug. 18. 18:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt teszi a reményvesztettség. Nem gondolják, hogy érdemes energiát ölni a változásba, halva született ügynek fogják fel, már beletörődtek a kudarcba. Tudom, mert régebben én is hasonlóan éreztem, csak azóta erőt vettem magamon és nyílegyenesen haladok a cél felé.
2012. aug. 18. 18:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Jó, de arra gondolok hogy ez náluk nagyobb arányban fordul elő. Pl. egy sovány lányt nem nagyon látsz borzasztó ruhákban, mégha szegény akkor se. Sminkkkel stb. ugyanez a helyzet. A legtöbb embernek vannak (normális) barátaik, mégis szeretnek jól kinézni.
2012. aug. 18. 18:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert azt hiszik rondának születtek és ezen nem tudnak úgyse változtatni. Ami persze nem igaz, de sokan tényleg ezt hiszik.
2012. aug. 18. 19:22
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Pont azért,mert rondák,és azt hiszik,hogy rajuk már semmi sem segíthet.
2012. aug. 18. 20:21
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én, mint a ronda lányok egyike nem sminkelek ha tehetem, mert minek? Nyűg az egész, hogy másnak tetszek amikor nekem így is jó, ráadásul egész nap vigyázzak, hogy el ne kenjem? A bő ruhákat pedig nem tudom miért szeretem, csak tetszenek és kész, imádom a sok zsebes mára divatjamúlt nadrágokat amin mindig van egy üres zseb és nem kell táskát hordanom.

Nem vagyunk egyformák, nem tetszhet mindenkinek ugyanaz, a smink és a ruha nem ad az ember értékéhez, ez az én véleményem.

2012. aug. 18. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!