Mit csináljak ha nagyon csúnya a szemöldököm?
Figyelt kérdés
Nem tudom fiú vagyok először úgy voltam vele fiú vok nem érdekel! De néztem haveroknak rokonoknak és nekik nem ilyen nagy!! Nem kiszel tünde szemöldök de akkor is nagy sztem! És nagyon csúnyítja az arcomat!!2012. aug. 12. 23:44
1/5 anonim válasza:
gondoltál már a kozmetikusra?:D szépen kiszedni nem buz.sra,de szép rendezett lesz :D barátomat is elvittem,mert csúnya volt neki nagyon. mostmár széép :D
2/5 A kérdező kommentje:
ja köszi a választ! És kiszedi és az mikor kell megint? Kb?
2012. aug. 13. 00:13
3/5 anonim válasza:
Figyu, fogod anyukád szemöldökcsipeszét és csak azokat szeded ki, amik távolabb vannak a többitől, kiállnak nagyon. Ne akarj más formát csinálni belőle. Így nem lesz gáz.
Amúgy az nem baj ha egy fiúnak vastag a szemöldöke.
4/5 anonim válasza:
Én először kozmetikussal szedettem és amikor elkezdett újranőni akkor már magamnak csináltam.nekem úgy hetente kell szednem,elég gyorsan nő.
5/5 anonim válasza:
Menj kozmetikushoz! Jobban jársz, mintha magadon kísérleteznél!
Én is kozmetikusnál szedetem. Sokkal jobban megcsinálja, mint ahogy én magamnak tudnám. Ügyesen kiszedi, és megcsinálja a formáját és az ívét is. Meg el is szokta annyira vékonyítani, hogy ne legyen olyan nagyon vastag, de fiús maradjon, és ugyanakkor látsszon hogy szedve, és ápolva van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!