Lányok, szerintetek nagyon csúnya egy ilyen anyajegyes fiú? (Képpel)
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
Nagyjából így fest a helyzetem,próbálom elfogadni magamat de emiatt nincs túl sok önbizalmam,nyáron a buszon mikor még több szeplő jön ki megnéznek és annyira kínos :(
Amúgy divatos,életvidám,sportolt srác vagyok csak sajna ezek zavarnak és nem tudom elfogadni őket :(
Ti járnátok egy olyan fiúval akinek nincs túl esztétikus bőre de emellett nagyon jófej és viszonylag jól néz ki ?
17/F
te bolond vagy. Biztos, hogy nem a karodat nézik, csak te hiszed, hogy ez akkora szépséghiba, szerintem a kutya nem veszi észre. De jó lenne, ha nem napoztatnád agyon a kezedet, attól szaporodhatnak.
Válasz: szerintem nem csúnya, és ha nem mutogatod, fel sem tűnik, főleg most télen.
Ez nem csúnya, nem ez miatt nem fognak keresni a lányok...
De a divatos alatt mit értesz? Páwa vagy? Mert az például annál nagyobb gond a normális lányoknál.. :D
Nem vagyok páwa csak igényesen öltözködöm és márkásan
(Zara,Berschka,Pull and Bear és a hasonló tinidivatos boltok)
???
nekem is kb ilyen de még eszembe se jutott, hogy csúnya lenne
furcsa dolgaid vannak
barátomon 3szor több van, főleg a hátán is, de egyikünksem jutott még eszébe hogy esetleg gáz lenne
ne unatkozz már ennyire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!