Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, szerintetek nagyon...

Lányok, szerintetek nagyon csúnya egy ilyen anyajegyes fiú? (Képpel)

Figyelt kérdés

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

Nagyjából így fest a helyzetem,próbálom elfogadni magamat de emiatt nincs túl sok önbizalmam,nyáron a buszon mikor még több szeplő jön ki megnéznek és annyira kínos :(

Amúgy divatos,életvidám,sportolt srác vagyok csak sajna ezek zavarnak és nem tudom elfogadni őket :(

Ti járnátok egy olyan fiúval akinek nincs túl esztétikus bőre de emellett nagyon jófej és viszonylag jól néz ki ?

17/F

2012. febr. 21. 12:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Tudod hány embernek van sok anyajegye? Teljesen normális, az élethez tartozó dolog. Ne foglalkozz vele. Az életben ennél nagyobb bajod soha ne legyen!! Szerintem nincs olyan lány, akinek ennyi feltűnne.
2012. febr. 22. 09:34
 22/26 anonim ***** válasza:

Anyajegye mindenkinek van.. nem pont ugyanazon a helyen és nem pont ugyanannyi. Ha azt hiszed, hogy ezért néznek vagy majd emiatt fognak visszautasítani akkor buta vagy! (:

16/l

2012. febr. 23. 18:42
 23/26 anonim válasza:
nem csúnya(:
2012. márc. 4. 13:15
 24/26 anonim ***** válasza:

sztem ez annyira tök mind 1 én nagyon szivesen járnék valakivel akinek ilyen a keze és ezzel egyáltalán semmi gond.egyébként szerintem ezzel nem vagyok egyedül

16/L

2012. márc. 8. 16:41
 25/26 anonim ***** válasza:
ha nem tudod elfogadni az anyajegyeidet amik a kibas*ott kezeden vannak, akkor vágd le a fejeddel együtt, amúgy milyen jó, hogy neked épp ez a legnagyobb problémád... biztos valami zabigyerek vagy...
2012. okt. 23. 02:19
 26/26 anonim válasza:
Nyugi nekem kicsit kevesebb van de én például mindig a csillagképeket keresem bennük.XD
2013. okt. 28. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!