Hogyan lehetnék olyan szép, mint a koreaiak?
Szerintem annyira gyönyörűek! A stílusuk, a frizuráik, az arcuk, és a nyelvet is imádom.
Hogyan lehetnék olyan, mint ők? Imádom, hogy olyan kislányosak, a stílusuk is színes, bohókás, nagyon tetszik!
16/L
sehogy....de ha most neked tényleg ez tetszik......akkor grat!
Ha nem olyan az arcod, szemed... akkor ahhoz újjá kell születni. :/
A bőr is genetika, az ázsiaiak kevésbé ráncosodnak*, így tovább marad babaarcuk.
*Ellenben hajlamosabbak a pigmentfoltokra - valamit, valamiért -> erre használják a foltfehérítő krémeket.
Koreai frizura?
Ezt nem tudom hova tenni. Rengeteg színésznőjüket ismerem, s elég változatos a hajviseletük.
A stílus is változó, életkortól is függ. A nem tinik többsége már nem a bohókás stílust képviseli.
Első!
Inkább ő
vagy (nekem inkább) ő:
Hány évesnek tippelnéd? :)
hát igazából eléggé nehéz... én is ázsiai vagyok, de nem koreai és én ennyit tudnék modnani: ekőször is az európaiaknak más az arcuk, úgyértem a felépítés is más... a fehér bőr is kell hozzá, de nehéz nagyon úgy megoldani hogy 40 évesen se ráncolódjon a genetika nélkül...
aztán a smink: legyen minimális, hasson minnél természetesebben, kb csak korrektort, szempillaspirált és kihúzót meg egy kicsi szájfényt használj.
Viszont mivel európai vagy gondolom, még mindig lesz egy ilyen "ál" hatása...
16/L
itt tudsz rendelni cuccokat
a stílust jellemezni így tudom a legegyszerűbben: A kevesebb több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!