A szép nők is lehetnek magányosak?
Figyelt kérdés
2011. dec. 21. 14:07
1/17 Antimod válasza:
Lehetnek, de nagy valószínűséggel nem azok.
Hallottam már olyanról viszont - nem egyről és nem kettőről - aki éppen azért volt magányos, mert senki nem merte leszólítani a szépsége miatt (aki meg merte, az olyan is volt...).
3/17 anonim válasza:
Ha olyan természetük akkor simán.
4/17 anonim válasza:
Amugy, nem csak olyankor. Vannak szép és jó természetű csajok is nagyon egyedül.... :/
5/17 anonim válasza:
Ugyanúgy lehetnek ők is, mint a helyes fiúk...
6/17 anonim válasza:
előfordulhat, hogy igen, de csak rajtuk múlik! egy szép nőnek nem kell sokat tennie azért, hogy társasága legyen. elég ha van... persze lehet, hogy nem találja meg a hozzá illőt, de nyilván a valószínűsége sokkal magasabb mint egy átlag ember esetében.
8/17 anonim válasza:
Szép nő vagyok, és magányos. De lehet, hogy azért mert nekem nem jó akárki. Vannak jelentkezők, de nem esek bele teljes testsúlyommal abba, aki először kopogtat.
9/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, akkor megnyugodtam, nem csak én vagyok ezzel így.ne adjuk fel lányok...
2011. dec. 21. 16:37
10/17 anonim válasza:
Lehetnek magányosak, mint mindenki más, attól hogy egy lány csinos és körülötte vannak a fiúk még nem muszáj mindegyikkel járni, ha egyik sem ragadja meg. Szép lánynak tartom magam de sosem vagyok magányos mert van családom és sok sok barátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!