A szép nők is lehetnek magányosak?
Lehetnek egyedül...
Sokkal töb helyes pasit látok átlag csajjal, mint szép csajjal. Komolyan. És sok szép csajt egyedül...
Pedig előfordul... Nem pont úgy, hogy senki sem érdeklődik utána, hanem nem akarnak kezdeni vele.
Nálunk is van egy srác a suliban, aki mindig mondja a haverjainak (főleg, mikor hallótávolságon belül vagyok), hogy mennyire bejövök neki, de sose próbálkozik nálam. Pedig nagyon helyes srácról van szó, sok csajnak bejön.
Szóval, inkább úgy fogalmaznék, nem mernek próbálkozni...
Szerintem a nők többségénél a szépek a magányosak.
És azért van ez, mert a pasik félnek a szép nőktől, félnek feleségül venni egy ilyen nőt mert állandó féltékenységben élnének. Én ezt tapasztalatból mondom. Én egy szép, feltűnő nő vagyok, akit mindig megnéznek az utcán. Volt egy nagyon hosszú kapcsolatom, de nem jutottunk el a házasságig, inkább kettémentünk, zavarta, hogy mindenki engem bámul. Aztán a helyembe inkább elvett a pasi egy iszonyat ronda nőt feleségül.
Azóta persze már én is férjnél vagyok, nem maradtam egyedül végül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!