Miért azokat tartjátok szépnek, akik nem is azok. Akkor mi a szépség, ki a szép? Képpel, linkkel.
Itt van ez a kérdés, megmuttatam páromnak a képeket, és mevitattuk, és ennek a lánynak mindenki azt írta, hogy szép.
Pedig nem az, vannak ennél igazán szebb lányok, ő max. csak természetes, fiús az orra, arca, szép a haja, de nem szép, akkor miért látjátok annak?
vagy ha annak látjátok, akkor kik az igazán szép lányok?
nem értem, nem kötekedni akarok, csak tényleg vannak szebb arcú lányok, ennek a lánynak nem szép az arca, megnéznék róla egy normális képet is.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
megnéztem megint, a második képen olyan, mint egy fiú
velem lenne a baj?
mindegy, nem kell válaszolnotok, egyszer lerondáztatok egy lányt, akit én nagyon szépnek láttam.
valószínűlíeg ízlések és pofonok
sziasztok
szerintem szép, és cserélnék vele arcot :)
A szépség mindenkinek más, azért lehet, hogy neked nem tetszik. Nekem pl. a sötét hajúak tetszenek, biztos hamarabb mondanám egy sötét hajúra, hogy szép, de ettől még ő is az, hogy nem az ízlésem. Ja, és rettenetesen pózol, már csak egy véres kés hiányzik a háttérből vagy egy vámpír.
a szépség valóban relatív, én nekem speciel azok jönnek be, akiknek szép lányos, nőies arcuk van.
Nem is tudom, milyen példát mondjak.
Megkersem azt a kérdést, akit lerondáztak, de tényleg nem volt a lány a ronda, a képei nagyon jók voltak, szép model arca volt, szép dús ajka, mégios. valami olyan kérdés lehetett, hogy jó lennék modellnek.
na majd megpróbálom megkeresni.
bocsánat a helyesírásért, de fél kézzel gépelek jelenleg
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!