Hogy lehetnék szép a szülinapomon?
Rövid történet, hogy szombaton (aug.6.) ünneplem a 18. szülinapomat. Szervezek egy kisebb bulit. Lesznek helyes, jófej srácok is és természetesen barátnőim is, akiket nagyon szépnek tartok. Én úgy érzem, hogy nem vagyok valami szép meg önbizalmam sincs igazán, de szeretnék tenni azért, hogy szombaton jól nézzek ki, aki rám néz, gondolja azt, hogy ,,de szép"...legalább a szülinapomon.
Akinek van bármilyen jó ötlete, azt kérném, hogy írjon tanácsot! (például: haj, milyen smink, milyen ruha lenne előnyös) ilyesmikre várnék ötletet...
Köszönöm előre is!
L/18
itt van még egy kép..na ezen már látszik az alakom is
mielőtt bárki leoltana, ezt a képet én mér raktam fel más kérdéshez...most ne a bikinit nézzétek! köszönöm
Boldog szülinapot!
Nem tok normális tanácsot adni. Sztem szép vagy. Csak azért kapcsoltam be a gépet, mert nem tudok aludni.
20f
Hogy lehetnél szép? Buta kérdés, szerintem szép vagy. AMúgy valamiféle átmeneti ruhát ajánlok aznap az elegáns és a hétköznapi között. Sminket ne vidd túlzásba születésnapokon abszolút nem áll jól, ha az illető kisminkeli halálra magát. Valami egyszerű egyszínű köröm nagy mosoly jókedv és ne hagyd hogy rávigyenek a rossz dolgokra :D
18. születésnap hmm... vicces dolog a felnőtt jogkör kibővülése:). Én tavaly novemberben ünnepeltem ^^ Rájöttem, hogy bizonyos dolgokból már előtte elértem a felnőtt szintet volt amikről csak utána és lesz amiből csak most fogom. Valószínű hogy veled is így lesz. Igazából ez is egy lépcsőfok: ha fellépsz kapsz új dolgokat de vannak dolgok amiket ott kell hagynod az előző lépcsőn. Ahogy apám mondta anno: felnőtt nem a korától lesz az ember hanem (a fejemre mutatott)itt bent.
Nos ennyit a rövid születésnapi beszédemről kissé diplomatikus ember vagyok remélem értékeled^^
Boldog Születésnapot!
üdv
18/F
Tudod mikor fognak úgy rádnézni? Ha mosolyogni fognak látni, és jókedvűnek. Ez csak rajtad múlik, képek alapján egy aranyos csajnak tűnsz. Amúgy én fiatalabbnak saccoltalak, legalább 2 évet letagadhatnál :)
Amúgy boldog szülinapot, és egyáltalán ne tartsd magad nem szépnek! :)
Szia!
Szerintem is szép vagy, és nagyon jó alakod van!
szerintem a hajad igy jó, de ha gondolod menj el fodrászhoz,és mond meg neki h szülinapod lesz,és készítsen alkalomhoz illőt, de szerintem fölösleges, tűzd fel egy olyan színű csattal, ami illik a ruhádhoz és meg van oldva.
Ami a sminket illeti: Gondolom ugy általában is sminkeled magad, na most sem kell többet mint általában, kis szempillaspirál,szájfény, és a szemhélyadra olyan színű festék, ami illik a ruhádhoz.
Ruha: Szerintem egy ilyen kis nyárias, de kicsit elegánsabb rövid ruha lenne jó(nekem ilyen volt) pld: [link]
vagy
:) Na és persze az elengedhetetlen, hogy vidám legyél!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!