Végre elkészült a tetoválásom, mit gondoltok? Leginkább lányok véleménye érdekelne
Figyelt kérdés
Hónapkig agyaltam azon,hogy mit varrassak magamra,és végülis emelett tettem le a voksomat,mert jelentősége van számomra.
Ne értsetek félre,egy percig se bántam meg,hogy magamra varrattam(még nincs készen) csak szimplán érdekelnének a vélemények.
23/F
2012. okt. 3. 10:52
11/20 anonim válasza:
Nekem tetszik! Az elsőhöz csatlakozva szexi a hátadon!
33/N
12/20 anonim válasza:
közönséges, gagyi, tucat, divatot majmoló, kidolgozatlan, amatőr... tudnám még írni a jelzőket, de felesleges. Gondolom már ebből is letudtad szűrni, hogy nagyon visszataszítónak találom.
13/20 anonim válasza:
Nagyon szép lett,gratulálok hozzá:)
Nagyon fájt??
14/20 anonim válasza:
Nem tetszik. Minden második rajnak ilyen van a strandon.
16/20 anonim válasza:
Szép lett, egy kérdés... Elárulod, hogy mi az az írás? Nem látom tisztán. Talán Garcia?
17/20 anonim válasza:
Nem vagyok hú de nagyon vallásos, de nálam ez már az ízléstelen kategória. Viszont jó testalkatod van.
18/20 anonim válasza:
Ja, és a válaszomat Judas Priest rajongóként írtam (látom, hogy az ő albumborítójuk), de az még gázabb egy albumborítót az embernek magára tetováltatnia, nem vagyunk reklámtáblák.
19/20 anonim válasza:
Szerintem jól néz ki, és nincs azzal baj, hogy honnan van a kép. És mit nem adnék egy ilyen hátért...:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!