Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/9 anonim válasza:
hát ez egy elég gyenge fotoshop alkotás...
2/9 anonim válasza:
Paintbrush forever...
Mért, te járnál olyan lánnyal, akinek olyan tetoválása van, amit akart akaratlanul is "ciki"-nek olvasnál? Szex-time, pózcsere: "ciki"... marha biztató..
3/9 anonim válasza:
Melyik kezedben fogtad a fényképezőt? Amúgy elég randa.
4/9 anonim válasza:
Hát én kérek elnézést, de talán az egyik legrosszabb tetoválás amit eddig láttam. A másik pedig, amit az előttem szólók is mondtak, hogy akarva-akaratlanul is "ciki"-nek olvassa az ember és ez Magyarországon nem épp előnyös szó...
5/9 A kérdező kommentje:
En meg sose neztem ra ugy ,hogy ciki ....csak most esett le. Ez CKY egy rock banda
Bam Margeranak is vagy
(estvere a gitaros a Cky-n)
2011. jan. 21. 18:09
6/9 anonim válasza:
Szerintem semmi gond vele. Ha valaki tetszik vagy ha valakit szeretsz, azt ugy fogadod el, ahogy van... (egyebkent en birom Bam Margerat, volt valami musora is, nem?)
7/9 A kérdező kommentje:
Igen,benne van a Jackass-ben is
2011. jan. 21. 19:32
8/9 anonim válasza:
ne aggódj ha tetszel az illetőnek nem mazért nem fog veled randizni mert van tetkód.semmi baj ezzel.nekem is van nő létemre 4 db és még lesz is,és ez soha nem jelentett hátrányt a párkeresésben.
9/9 anonim válasza:
hát gondolom randin nem a hasadat mutogatod:D de ha alapból tetszel a csajnak,akkor a tetkó nem fogja érdekelni:) 20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!