Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem akarja engedni, hogy tetoválásom legyen. Mit csináljak?

és kit érdekel? ki ő neked hogy megmondja? én 20 vagyok 3éve vagyok a párommal,együtt lakunk közösen vettünk autót.
eljegyzett jövőre lesz esküvő. kicsit több köze van hozzám,de még ő sem szól bele a dolgaimba. akartam jogsit,ő nem akarta,hogy vezessek,mert félt,de elfogadja,mert szükségem lehet rá,hogy mindkettőnknek legyen. akartam én is tetoválást,ő nem akarta,mert olyan helyre tetettem ahol ő szerinte kihívó. mindegy,megcsináltattam.
Ő neked jogilag senkid,hogy azt mondja nem csinálhatod. Ezeket kéne bezárni az ilyen pasikat,akik így uralkodnak a nőkön. Mindegy,csak neked akarok segíteni. Ez az én példám.

Te véletlenül nem az exemmel jársz ? :D
Ugyanez volt a problémája ( sok más mellett)...egy idő után nem bírtam és elküldtem a fenébe!
Ne hagyd, hogy beszabályozzon mert ennél csak rosszabb lesz hidd el!!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!