Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti mertek a párotokkal önmagatok lenni az ágyban és engedni az ősi ösztöneiteknek? Milyen titkos vágyaitok vannak, amit nem mertek nekünk megmondani?
Én barátom mer. Nincs olyan dolga, amiről ne tudnék, és ne csinálnám meg neki...
21L
Kedves Válaszolók!
Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásotokat.
Első hozzászóló, nagyon örülök, hogy harmónikus a kapcsolat köztetek. Gratulálok! Csak így tovább! Nagyon ritka az ilyen! :)
Második hozzászóló: Köszönöm, hogy ilyen nyíltan, őszintén megírtad a véleményed. Ezen a fórumon őszinte férfiakra és nőkre van szükség, egyébként semmi értelme az egésznek. Itt nincsen helye szégyenkezésnek!
Végül, de egyáltalán nem utolsósorban:
Néró, teljesen igazad van. Nagyon fontos, hogy csak olyan embernek beszéljünk róla, aki méltó rá, mert vissza is lehet ezzel élni.
Úgy gondolom, hogy akkor jó a párkapcsolat, ha a két fél engedi kiteljesedni a másikat, ha nő engedi a férfinak, hogy férfi legyen, a férfi pedig engedi a nőnek, hogy nő legyen.
Jól sejtettem én. Most már tudom, hogy mit is kell tennem.
Kellemes, szép napot Mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!