Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan és hány évesen ismerkedtetek meg az első párotokkal? 16/L
16 éves voltam, és MyVIPen látta, hogy megnéztem az adatlapját - jézusom, de cikin hangzik :DDD
Kiderült, hogy nagyon hasonló a gondolkodásunk és az ízlésünk, és hogy csa 3 buszmegállónyira lakunk egymástól. Olyan 3-4 napi msnes beszélgetés és smsek után találkoztunk. Msnen vagy smsben említette, hogy jó lenne összefutni, de konkrétan az első telefonos beszélgetésünkkor kérdezte meg... emlékszem, hogy alig mertem felvenni a telefont, amikor megláttam a nevét a képernyőn, mert addig csak 1-2x láttam webcamon, de egymás hangját még nem hallottuk :)
Egy hozzánk közel eső kis pizzázó-sörözőnek a kerthelyiségébe ültünk be, majd mikor besötétedett, akkor elmentünk sétálni. Az egész estét átbeszélgettük egy padon, ott is csókolt meg először. Egy kisebb szünettel, de azóta is együtt vagyunk :)
20/L
én 16 voltam mikor megismertem chaten :D elég érdekes volt a szitu...:) de egymásba szerettünk elég hamar :))) persze nem chat kapcsolat volt, mert a közelbe lakott :)
Ő volt az első nagy Ő, a mai napig nem felejtettem el :)
N22
16 évesen:) és msnen beszélgettünk már hónapok óta,személyesen még nem,aztán egyszer csak elhívott sétálgatni. Elmentem vele,kicsi később újra sétálni,de akkor már sötét volt a randi végén,és egy nagyon romantikus csókkal fejeződött be.:) Persze 1 hónap múlva szakított velem valentin napon (milyen kis "édes"..),úgyhogy megbántam. Azt ajánlom mindenkinek,hogy NE neten ismerkedjen,mert nem tudhatod,hogy személyesen milyen lesz... Azóta volt 1 pasim,vele én szakítottam fél év után,mert lecseréltem a mostani pasimra,akivel már 2 éve vagyunk együtt. Az utóbbi 2vel természetesen nem neten ismerkedtem (az elsőből kiindulva).
Ja és ha itt tartunk már... :D a mostani barátommal buszon ismerkedtem meg,és falunapkor (mivel egy faluban lakunk) találkozgattunk,és egyik este hazakísért koncert után hajnalban,és picit még beszélgettünk a ház előtt,majd eleredt az eső és megcsókolt:)
Myvip randi.
16 éves csaj volt.
Én 19 éves fiú.
Ráírtam, felvettem MSN-re. Kb 3-szor dumáltunk aztán elhívtam fagyizni majd összejöttem vele. 1 évig voltunk együtt aztán 1 év után sem volt hajlandó még levetkőzni sem előttem nemhogy szex. Végülis ő dobott. Hülye vallásos szarság. Sose lesz normális kapcsolata.
Ki fogok lógni a sorból, hogy nem netes ismerkedés volt :D
Egy közös ismerősünk szülinapján ismerkedtünk meg (16 voltam). utána beszélgettünk nagyon sokat, kb egy hónappal később összefutottunk a buszon, megbeszéltük, hogy átjön hozzám korrepetálni kémiából, még ekkor sem csókolt meg, csak mikor legközelebb találkoztunk. Akkor volt az első hóesés azon a télen, és egy padon megcsókolt*.* azóta is együtt vagyunk, több, mint 2 éve ^^ 18/L
az első pasimat 19 évesen ismertem meg chaten. 4 hónapig voltunk együtt. miután megvolt az első szex, otthagyott, mondván ő csak egyszer fekszik le egy lánnyal.
azóta én már férjhez mentem, boldog vagyok.
ex azóta is egyedül van.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!