Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy tetoválásom még a volt barátnőm nevével egy szívbe foglalva. Ez nagyon gáz lehet egy kövi kapcsolatnál?
Figyelt kérdés
2012. márc. 18. 11:23
1/8 anonim válasza:
Gáz bizony! Minek csinálnak ilyet az emberek? Sosem fogom megérteni. Szedesd le.
3/8 anonim válasza:
Menj el és satíroztasd le a nevét (nem feketével, hanem sötét pirossal, hogy csak a szív legyen ott, az még úgy ahogy elmegy)
5/8 anonim válasza:
Előző vagyok, még ennyi lemaradt, ha kérdezné a csaj, hogy az mi ott, mond , hogy anyukád miatt csináltattad
6/8 anonim válasza:
Ha csak keresztnév és az újnak is ugyan ez, akkor nem annyira. :-D
7/8 anonim válasza:
Miért kell így leoltani őt? Akkor úgy gondolta, hogy az a lány lesz élete párja.
Egyébként meg: szerintem zavarná a lányt.
8/8 anonim válasza:
Azt is leoltom, aki felhajtott inggallérral járkál, mert azt gondolta, hogy az a legmenőbb dolog a világon. Csak neki még jobban el tudom nézni, mert ha ő benézi, legfeljebb lehajta az inggallért, míg egy tetkót ha benéz az ember, azt kicsit nehezebb megszüntetni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!