Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire intim dolog ez egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire intim dolog ez egy kapcsolatnál?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy egy olyan kapocslatnál ahol már mindkét fél minimum látta a másikat minimum fehérneműben, mennyire intim hogy pisilésnél bármely fél rányit a másikra vagy, zuhanyzásnál esetleg a másik beszalad elintézni. Mármint szerintetek undorító ha egy pasi mondjuk úgy beszélget a barátnőjével hogy ő közben ül a wc-n? És mennyire intim téma a mensi?
2011. szept. 5. 22:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Egy baráti kapcsolatban se intim dolgok ezekről beszélni, nem hogy egy párkapcsolatban!
2011. szept. 5. 22:56
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Felőlem foshat és hányhat egyszerre a hölgy, nem zavar :)
2011. szept. 5. 22:58
 3/9 anonim ***** válasza:

hát a fosás kicsit erős nekem de ha szeretek vkit nyilván ember módjára szeretem nem mint egy "nem-kakiló" szupercsajtxdxd

pisilve beszélgetni jah. talán 2-3 év után de előbb nem:D

2011. szept. 5. 23:02
 4/9 anonim ***** válasza:

Nálunk a nagydolog az intim A kisdolog nem. megesett már, hogy egy helyiségen belül voltunk, X vécén, Y zuhany alatt.

a havi abszolut nem volt intim, csak akkor nem volt szex Ennyi

2011. szept. 5. 23:04
 5/9 anonim ***** válasza:
77%
Ismertem egy lányt, aki mellé beült a pasija amikor ő épp tojt. "Kaksizás"nak nevezte az eseményt. Ribanc volt.
2011. szept. 5. 23:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Egy normális kapcsolatban egyik sem intim téma... Ha már láttátok egymás testét nincs ebben semmi. Amelyik pasi előtt meg intim téma a menstruáció az elég gyerek még.
2011. szept. 5. 23:29
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi csupán 1 éve vagyunk együtt de a kapcsolatunk elején sem voltak ezek intim ill. tabu témák. Szerintem semmi gond nincs ezzel hiszen emberek vagyunk.

20/L

2011. szept. 6. 03:39
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálam csak a kaki erős, hogy ott zuhanyzik vagy matat egy családtag vagy a párom. A kaki az nálam olyan dolog amit magányosan szeretek csinálni.

23/N

2011. szept. 7. 17:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem igazan noies dolog a parunk elott "kaksizni", pisilni, es egyebek. Nem mondom, hogy tabu tema, es tegyunk ugy mintha nem is lennenek ilyen szuksegletek, de ezt inkabb egyedul.
2011. szept. 7. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!