Srácok! Szerintetek az emós lányok szépek?
2012. szept. 28. 20:09
1/25 anonim válasza:
Csak akkor szép, ha gyárilag is az volt, nem attól lesz szép, hogy emós. A piercinget meg nem preferálom.
2/25 anonim válasza:
Pirszingre csak a csúny lányoknak van szükségük,hogy legyen valami feltünő rajtuk,amit meg lehet nézni.
A szépek maguktól szépek,nem ettől a borzalomtól,amit csinálnak magukból.
3/25 anonim válasza:
Sok valamire való lány, igen szép tud lenni és kívánatos, akiket belinkeltél pont ilyenek
Te magad is ilyen szép vagy mint a fent lévő lányok?:)
20/F
4/25 A kérdező kommentje:
Valami hasonló :)
2012. szept. 28. 20:25
5/25 anonim válasza:
Kikérem magamnak hogy a piercingre csak a csúnya lányoknak van szükségük;) nem vagyok emo,de szeretem a piercingeket.
6/25 anonim válasza:
Kedves Ötös!! Szedd le gondolatban ezekről a lányokról a festéket,a sminket és a pirszinget.
Szerinted szépek??
Szürke kisegér lesz mindegyik.De majd kinövik és 10 év múlva úgy fogják szégyelni magukat,hogy így is néztek ki,hogy elmondani nem lehet.
8/25 anonim válasza:
Az emós lányok egy része szép. Pl a második nagyon nem... az olyan több a haja mint esze, elég undorító az ilyen séró, mintha valami nagy kinövés lenne a haja alatt... XD
9/25 anonim válasza:
Istenem mennyi f*szkalap... Tényleg a második képen lévő nem szép de pl. az utolsó... az nagyon :D meg nem értem mit ugattok hogy a piercing csúnya lányoknak van? Ennyire idióták vagytok? Amúgy meg nem baj hogy mien stílusod van, a kinézet is számit valamelyest, de inkább a belső. Egyébként nem emós hanem EMO... egyébként igen szépek, szépek de nem a stílust számit. Amúgy 10 év múlva lehet nem úgy nézel ki de élvezd ki a fiatalságot, én is azt teszem. Fullra vagyok tetoválva, pc-im vannak és cigizik és kávézok meg minden, amire azt lehet mondani hogy, f*szság... ^-^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!