Srácok, lányok! Nektek tetszik ez a lány?
2012. aug. 12. 13:53
3/11 anonim válasza:
ez nem plus size modell, hanem egy eléggé formátlanul dagadt nő (én se vagyok bombázó, nem lesajnálom, csak tényleg nem csinos)
és nem is túl szimpatikus. az arca dekoratív, de smink nélkül biztos semmilyen. túlsúlyos nő is lehet csinos, de őneki szörnyű az az afroamerikai kufferja
4/11 anonim válasza:
Hogy is fogalmazzam meg úgy, hogy tömör legyen, de tartalmazza a lényeget.
Azt hiszem ez lesz a megfelelő:
Nem.
5/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép az arca és nem a dagadt kategória. És kell a nyaklánca.
6/11 anonim válasza:
Nekem nem tetszik az arca, a teste pedig már túl sok, pedig amúgy szeretem a telt lányokat. Formátlan is. Kéne a fenének.
7/11 anonim válasza:
Nekem semleges, a sminkje miatt inkább a nem felé húzok. Nem tudom miért használnak az emberek ilyen világos rúzst, sötét bőrön pláne nem tetszik, hogy sokkal világosabb a száj, mint az arc.
8/11 anonim válasza:
Szerintem szép lenne ha lefogyna, mert alapvetően nem egy bányarém. De így elég csúnya. Amikor azt a kék-fehér cuccot felvette nem tudtam hányjak vagy nevessek. A frizurája meg külön gáz. Még nagyobbnak látszik tőle az amúgy is nagy feje.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket!
2012. aug. 12. 20:34
10/11 anonim válasza:
Ennyi idő alatt inkább edzett volna. Ez már bizony nem a molett kategória, hanem a kövér. Az arca szép, és jó a haja, de ilyen testtel esélytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!