Fiúk, lányok nektek tetszik az ülepes nadrág? és ha nem tetszik akkor miért nem?
Figyelt kérdés
2012. máj. 7. 20:15
1/14 anonim válasza:
szörnyű.Olyanok benne a lányok mint akik bekakáltak.A legjobb fenék is ronda benne
2/14 anonim válasza:
Nem.Tényleg olyan mintha beszartak volna,és vinné a csomagot magával.Még egy jó alakú lánynak vagy fiúnak is borzalmasan áll.
3/14 anonim válasza:
Egyáltalán egyáltalán nem csajos!
14/F
4/14 anonim válasza:
Az nyáron csak a "nehéz" napokon praktikus. Én csak akkor hordom :D 16/l
5/14 anonim válasza:
Hát mi az ismerősökkel csak röhögni szoktunk olyankor, ha meglátunk egy ilyen nacit. Olyan tottyos, mintha besz@rt volna a viselője XD
6/14 Moira-88 válasza:
van egy-két ilyen nadrágom, de csak táncpróbákra hordom, kintre fel nem venném
7/14 anonim válasza:
Hát vannak elég fura darabok is, de néha-néha szoktam látni kifejezetten jól kinézőket is. Nekem is van például. Csak azt nem értem, hogy akinek nem tetszik, annak mi más indoka van azonkívűl, hogy olyan mintha beleszartak volna? Elfogadom a véleményt, nem arról van szó, csak mindenki mindig ugyanazt írja. Nem minden ülepes nadrág olyan.
8/14 anonim válasza:
Férfiként nem tetszik,és szerintem a férfi társaim legalább 90%-nak sem. Nekem a testhez álló stílus jön be, az hangsúlyozza a nőiességet.
9/14 anonim válasza:
Én nekem teccenek:) bár nemindegyik fajta de igen teccenek .. 15L
10/14 anonim válasza:
lányon szerintem nem szép, viszont fiún naggyon tetszik:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!