Lányok! Srácok! A nyáron nálatok melyik ruha (kiegészítőkkel, szandál-lányoknál ) az amelyik nektek ütős divat?
kiváncsi lennék mindenki véleményére, na come on - come on :D
(kort, nemet, mindenféleképpen írjatok) :D
nekem a térdig érő hosszított felsők nagyon bejönnek. Szandálok közül pedig a ékkövekkel kirakottak. mint pl ezen az oldin a legelső kép: [link]
14/L
Vettem egy piros sarut, azt imádom mert végre megfogja a lábam, és rengetegszer volt rajtam egy sárga virágos felső is. A barackvirágszínűt már hanyagolom, mert ezelőtt 3évvel még senki nem hordta, most meg minden második emberen ilyet látok.
A kedvenc kiegészítők a nagy fülbevalók, a szivárvány színeiben, meg az oldaltáskám ami most lesz 2éves, és már most látom, hogy max 3évig fogja bírni., meg vettem két kalapot is, csak eléggé szeles az idő, de egyébként bármit feldobnak.
Végre találtam egy maxiruhát is, csak még a varrónál van, mert még ahhoz is túl magas vagyok:-)
27/n
14:31
hm hát nekem ez picit nem nagyon jön be, nekem ez giccses, de minden esetre elég jó:)
puszi
22:02
nahát :) piros & sárga (Y) nagyon feldobja a nyarat:)
meg a szívárványszínű fülbevalók, nagyon jól kiegészítők, jó izlésed van nagyon:) csak tartsd meg:)
puszi
fekete virágos papucs v saru,sárga színű maxiruha,a zöld, kék,piros színek nagyon feldobják. Fekete v fehér napszemcsi,meggy fülbevaló,mostanában a selyemszalaggal díszített fehér oldaltáskámmal megyek mindenhova.
Ehhez hasonló az a sárga ruhám csak az enyém kevésbé ilyen színes:
nahát, nagyon jó az izlésed, biztosan vidám csajszi lehetsz, mert szereted a színes ruhát:) örülök neki:)
puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!