Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen fajta szandál most a...

Milyen fajta szandál most a divat?

Figyelt kérdés
nincs most semmien nyári cipom csak botaszom de az meleg meg iylen strandpapucsom szertnék valmi nyárit venni amit az uccára hordanék balerínám sincsen de azt má nemvezsek inkább valami nyitottat már nyárra így aszandál re gondoltam a telitalpuak most divatosak??mert azot nekem mondjuk tetszenek:)vagy miylen szandálok divatosak még ??léci linkeljetek rola képet vagy esetleg oldalt...és ti milyet hordok nyáron?milyen cipellot???14L
2009. jún. 14. 13:01
 1/8 anonim ***** válasza:
80%

[link]

most vettem humanicba:) nekem nagyon tetszik:)

2009. jún. 14. 13:16
 2/8 anonim ***** válasza:
72%

13:16

Ez a szandál tényleg szép!! :)

2009. jún. 14. 13:37
 3/8 anonim ***** válasza:

saru nagyon divatos

nekem is bejön csak sajna nagyon nehéz találni

én is keresm, kutatom:)

2009. jún. 14. 14:58
 4/8 A kérdező kommentje:
télleh szép ez a szandál:)jojj naon teccik meg anyum is monta h a telitalpu kényelmes non és még noies nyárias is:Dam koszinektekés mennyivetted ezt elso??
2009. jún. 14. 15:32
 5/8 anonim ***** válasza:
91%

A saru tényleg divat,illetve a platform minden mennyiségben,lehet lábujjkidugós szandi formájú bármilyen:)

Am nekem hasonló van mint az elsőnek én is a humiban vettem:)

2009. jún. 14. 16:13
 6/8 anonim ***** válasza:

hát. sokan említették a 'sarut'. az ténylegaz.:) érdemes megnézni pl egy gucci honalpot.. a nyári kollekcióban vannak ilyen saruszerű cipők.. tehát kifutókon is most ottvan:) és sokakon látni. és retroban vettem egy lapostalpú sarut, koptatott ezüstöst vettem:) nagyon szeretem:) ezenkívül hordok még nyáron papucsot (nem 500.- ft-os kínait.) ez fontoss.. h azis legyen egy kis aranyos bőr(szerű) v legalább ha 'strandpapucsos' stye, akor vmilyen normális márkájú.:9 valamint amilyent az első kommentelő linkelt. éksarkú szandik. :)

ez sztem tök aranyos: [link]

na hát remélem találsz vmi jot:) amugy devergoba is vannak elég jók.:)

2009. jún. 14. 18:30
 7/8 A kérdező kommentje:
aha ez is non szép utolsó!ha tudtok oldalakat ahol divatos szandikat nézhetnék léci akkor linkeljetek ha tudtok:)
2009. jún. 14. 22:22
 8/8 anonim ***** válasza:
8990.- volt!
2009. jún. 14. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!