Lányok, divathoz értő srácok. Fekete cipőhöz, fehér farmerhez milyen színű zokni dukál? Fekete vagy fehér? Vagy hordjak titokzoknit (sportcipő, sportos öltözködés)? 27F
Illetőleg a fehér nadrág nem homáros? És ha a fehér nadrághoz fehér kabátot veszek fel (fekete cipő marad)?
Köszönöm szépen a megtisztelő válaszokat.
Mi etikából tanultuk, hogy a zoknit azt a cipőhöz vagy a nadrághoz kell igazítani. Tehát vagy a fekete vagy a fehér passzol hozzá.
A fekete és a fehér is olyan szín, amelyhez minden passzol. Mindegy, hogy mit veszel fel hozzá. 3-nál több színt nem ajánlatos kombinálni magadon.
SZia!
Nem bunkóságból, de a fehér nadrág nem túl férfias! Hát még a fehér kabát. A legtöbb nő viszolyog tőle, szóval ha ebben akarsz hódítani, én nem tanácsolnám.
Zoknit tekintve fekete vagy fehér is mehet. a Titokzokni szerintem felesleges, főleg, ha nincs 30 fok.
a fehér nadrágot szerintem lehet úgy kombinálni, hogy férfias legyen, mondjuk egy fekete pólóval és egy fekete cipővel. milyen a fehér kabát? mindenesetre fehér nadrághoz semmiképp ne vegyél fel fehér nadrágot.
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!