Hogyan öltözködjek, hogy kevésbé legyen feltűnő a mellem?
Zavar, hogy az ellenkező nem állandóan bámulja. Pedig nem teszem közszemlére, arról viszont nem tehetek, hogy megnőttek. Teszem hozzá nem olyan túl nagyra (80B-s a melltartóméretem).
Milyen fazonú ruhákkal terelhetném el a figyelmet róluk?
Ha lehet, linkeljetek.
Előre is nagyon köszi a válaszokat :)

Talán valamilyen hosszabb nem túl feszes ruha laposabbnak láttatja a mellet.(szövetkabát, vagy hasonló így őszre és télre, öltönyhöz én is szövetkabátot veszek fel, mondjuk nem ebből a célból, egyértelműen)
Én nem tudom, nem szoktam senkit sem látványosan bámulni.
Diszkréten a koczkák aratnak.
Első voltam.

Próbáld pozitívan felfogni, és ne foszd meg a fiúkat ettől a jó dologtól! :D
Ha tényleg nem rakod ki, és nem is viselkedsz kihívóan, akkor vedd bóknak! Ha valaki kirakja, az azt akarja elérni, hogy megnézzék. De Neked nem kell kiraknod ehhez, gondolj erre! :)
Viszont ha nagyon zavar, kényelmetlennek érzed, akkor egyszerűen csak szólj rájuk, hidd el, soha többet nem mer majd ránézni, úgy megijed, vagy meglepődik. Elég ciki lesz neki, ha még hallják is :D
Köszi 8., igazad van :)
Egyszer rászóltam egy vén kujonra a buszon. Félreérthetetlenül bámulta (nem volt kirakva akkor sem), közben nem vette észre, hogy a napszemüvegem mögül én meg őt nézem. Azt azért már erős túlzásnak éreztem és rászóltam. Hát rögtön összehúzta magát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!