Hogyan nézhetnék ki jobban, igényesebben mindenféle szempontból?
Az öltözködésem rendben van, már abban megtaláltam a saját stílusomat, ez volt az első lépés a változás felé. Ezen kívül 3 hónapja sportolok rendszeresen és figyelek az étkezésemre is, így ez a rész is rendben. (Egyébként vékony vagyok és jó az alakom, szerintem az arcom is szép, szóval az alapokkal nincs baj, de nem tudom hogyan hozhatnám ki magamból a maximumot)
Amiben segítség kéne: arcápolás, hajápolás, bőrápolás, köröm, sminkelés... ilyesmi.
Kérlek, ha valakinek van ebben tapasztalata, hogy hogyan érdemes elkezdeni ezeket, segítsen! Ezekkel a dolgokkal csak nagyon alapvető szinten foglalkoztam eddig, de szeretnék sokkal többet. Hogy kéne elkezdenem?
20 éves vagyok
A hajam vékony szálú és gyorsan zsírosodó, szóval nem éppen ideális...
A bőrömről igazából nem tudok túl sok mindent mondani, használok arckrémet és testápolót, de ennyi, nem zsíros, nem száraz, kb átlagos lehet.
A körmeimmel pedig semmit nem szoktam csinálni, itt kéne a legnagyobb segítség, ehhez nagyon nem értek és nem tudom mivel kezdjem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!