Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A modellkedésnél van felső...

A modellkedésnél van felső határ magassági szempontból?

Figyelt kérdés
mert a híresebb modellek mind 178 cm körül vannak. Aki ennél magasabb az jobban vagy kevésbé alkalmas modellkedésre?
2009. febr. 25. 21:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem lehet egy nő 193 cm is, ha szép és arányos.

Férfiaknál pedig nem hiszem, hogy baj lenne. Az 190 feletti modellalkatú pasikon pl. kifejezetten jól néznek ki a ruhák. :) Nőknél sem lehet gond szerintem, kivéve ha pl. nagyon hosszúak a kezeid és akkor "gagyi" az összhatás.

Azt nem mondanám, hogy jobban alkalmas, kb. ugyanúgy. Attól függ, hogy mennyire vagy szerencsés illetve hogyan tudsz alkalmazkodni és mennyire egyedi, szép az arcod.

2009. febr. 25. 21:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

megkene irdd hogy lany vagy fiu vagy :)

meg kilot es pontos magassagot vagy mell/derek/csipo merete:)

akkot konkretabb valasozkat tudnank modnani :0

amugy az szeritnem se baj ha magasabb vagy mint a kello 175 centi!!

de ird emg a valaszod es aztan segitunk:)

2009. febr. 26. 13:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, 182 cm 60 kg mell derék csípő az 87/70/86
2009. febr. 27. 14:18
 4/5 anonim válasza:
A kifutókra leginkább a 176-179is küldik,persze vannak ennél magasabbak és alacsonyabbak is.Pl. a Face-nél a lányoknál a max. 184cm
2009. okt. 10. 13:38
 5/5 anonim válasza:
100%

Szia!

Kifutóra lányoknál a 173-178 közötti magasság a legideálisabb, de pl. New Yorkban szeretik a magasabb lányokat, míg Tokyoba inkább az alacsonyabbakat.

Sok sikert!

2010. nov. 3. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!