Modellkedésnél számít az, hogy milyen vastag egy lány lába?
Figyelt kérdés
Szóval ha megvan a magassága, mell-, derék-, csípőmérete hozzá, vékony, de vastagok a lábai, akkor van esélye egy ügynökségnél?2011. márc. 10. 10:45
1/2 anonim válasza:
Én a színészkedés mellett csak hobbiból modellkedem, de így is járatos vagyok a témában. Ez nagyon függ atól mennyire vastag, de a modell munka típusátol függ, hogy ez még jó-e.
Pl. kifutóra nagyon vékony láb kell, de pl. fotózásra annyira nem, mint ahogy pl. hajshow-ra showroom-ra se ...
tehát a kérdésre konkrétan válaszolva, ha szép arcod van formás melleid, illetve feneked, akkor a vastag "lábakkal" (nem mind1, hogy comb vagy vádli) is van esélyed modell ügynökségeknél.
2/2 anonim válasza:
Szerintem pont az számitt a legjobban a magasság mellett!Legalábbis én egy fotón egyből a bő lábát nézem meg:) és az arcát!De szerintem ez ember függő,meg persze az sem mindegy mennyire vastag a lábat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!