Leírnád, hogy milyen a hajad?
mell fölé érő, középbarna, és egyenes. (már amikor nem fekszem el...)
Amikor hosszabb volt, volt benne pár enyhe hullám, de én hülye egy éve levágattam váll fölé érőre. Egyébként egész sokat nőtt azóta, talán még egy év és eléri az eredetit... :/
Hétköznapokon csak beszárítom, de sokszor göndörítem/hullámosítom. Hétvégén csak összefogom, meg nyáron a nagy melegekbe is sokszor. Pár éve volt frufrum, de bárki bármennyire is állítja, szerintem nem állt jól, tehát ezt is lenövesztettem.
Nekem mell alá érő,gesztenyebarna hajam van, meg oldalfumrum
Minden nap máshogy,eredetileg egyenes,de vasalom,mert ha más egyenest szeretnék akkor legyen szögegyenes:D
van mikor hajmosás után befonom akkor másnap göndör lesz, azutáni nap meg hullámos.
van mikor csak pár csíkot befonok
van mikor előlről hátra tűzöm a hajamat
van,hogy lófarok,oldalra fonom,parkettába, konytba.
Nyáron inkább felkötve hordnom,mert nagyon meleg van,aztán beleizzadok:)
16l
Ugyanilyen, csak sötétbarnában (mosás után göndör, de úgy nem szeretem, ezért mindig hullámosra kefézem).
Legtöbbször kontyban hordom, de abból is többfélét szoktam, meg feldobom vmi kiegészítővel.
Mell alá érő,sötétbarna egyenes(növesztem)
Általában kiengedve,egyenesen hordom,esetleg ha megunom akkor begöndörítem,vagy feltűzöm,vagy csak eltűzöm a frufrumat,könnyen feltalálom magam. :)
A vállam alá ér, sötétbarna, és borzasztó sok. Fokozatosan van vágva, és van oldalfrufrum.
Nyár elején vettem hajfánkot, szinte egész nyáron úgy volt a hajam, hajtűkkel, virágokkal díszítve. Ha nincs meleg, akkor kiengedem. Néha befonom, vagy lófarok. A frufrumat szoktam eltűzni, ha kicsit meleg van, mert úgy hamar zsírosodik. Általában fonással, vagy "búbbal".
Ha frissen van mosva, akkor a felét fogom fel csattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!