Milyen hajad lesz karácsonykor és szilveszterkor?
Úgy értem, hogy konkrétan a frizura milyen lesz. Pl. feltűzve,...stb. Leginkább hosszú hajú lányok válaszai érdekelnének. Ötleteket várok, ha tudtok, linkelhettek is. Köszönöm!
20/L
Körbe 0, felül 9-es XD
A leginkább nem azt jelenti, hogy egyáltalán ne írjak :D
Nekem derékig érő szőke hajam van, Karácsonykor simán behullámosítom vasalóval és jól feltupírozom, talán rakok oldalra egy kis csokor alakú arany vagy pezsgőszínű csatocskát, Szilveszterkor meg nem tudom...valami hasonló. :)
Nem igazán szeretem a hűdemegcsinált frizurákat. :)
19L
Nekem göndör hosszú szőke hajam van.
Karácsonykor félig feltűzött szolidabb frizkóm lesz.
Szilveszterkor meg valami vadabb..:D
Hátközépig érő tépett hajam van.
Mindig ki van vasalva.A visszajelzések alapján az egyenes és a göndör haj is jól áll nekem.
Bár jövőhéten el kéne mennem fodrászhoz (már kb. 1 hónapja tervezem), mert töredezik és sehogy sem áll, mert visszanőtt a hajam (ritkítva van).
Viszont a hosszából csak max. 3 centit vágatok és ha nővérem bevállalja, akkor göndör lesz a hajam karácsonykor.
Ha nem, akkor egyenes, hacsak nem gyakorlom be addig, hogyan göndörítsem be magamnak:)
Szilveszterkor nem tudom.Nem hívtak még sehova, majd attól függ, hova megyek:D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!